Hősiesen helyt állt az embertpróbáló feladatban!

Kutyák elé vetették Sebestyén Balázst!

A népszerű rádiós fogadásból szállt szembe két rendőrkutyával. A rottweiler és a németjuhász egy percig sem kímélte Sebestyén Balázst, aki kénytelen volt tűrni az ebek harapását és hősiesen helyt állt az embertpróbáló feladatban.

Balázs és a kutyák kemény küzdelme képekben! képgaléria

2009.04.28 16:55ma.hu

Balázs negyedóra alatt háromszor támadt ák meg az ebek egy kollégáinak tett megszegett ígéret miatt. Sebestyén Balázs egy, a Danubius Pirítósban tett felelőtlen ígéretének megszegése miatt vetette magát önként a harapós rendőrkutyák elé.
 
- "Megígértem Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak, hogy készítek nekik tejberizst, persze ezt folyamatosan halogattam. Végül három hétig vártak, majd megelégelték. Éppen a rendőrnapról beszélgettünk, amikor jött az isteni szikra. A fiúk kijelentették, hogy a megszegett ígéretemet csak akkor nézik el nekem, ha a rendőrkutyák elé vetem magam, így ezzel kiválthatom a feladatot. Úgy döntöttem bevállom. Persze mikor Tuskó, a rottweiler állt velem szemben habzó szájjal, egy pillanatra inamba szállt a bátorságom. 

De győzött a kíváncsiság. Félelmetes volt, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megpróbáltam, mert döbbenetes volt megtapasztalni, hogy milyen okosak, inteligensek, engedelmesek és persze mennyire erősek ezek az állatok . Sokkal jobban kellene becsülnünk őket.
"- mondta Balázs, aki ugyan komoly, tíz kilós védőszerelésbe öltözve, de három kutya rohamát állta ki.

A műsorvezetőt elsőként egy szájkosaras eb támadta hátba futás közben, majd egy szájkosár nélküli németjuhász tépte le róla a védőkabátot. Végül egy rottweiler döntötte földre. 

A Danubius Pirítós műsorvezetője egy kisebb sérülést is szerzett a viaskodás során.
 
- "A védőruha ugyan nagy biztonságot ad, de annyire nem vastag, mint gondoltam volna, Tuskó harapása pedig annyira erős volt, hogy a csibészkart is átharapta, így egy picit vérzett is a kezem, de egyáltalán nem sérültem meg komolyan. - tette hozzá Balázs, aki végül kiállta a bátorságpróbát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.