A sztár adósai egyszerűen felszívódtak...

Sebestyén Balázs: Baleknak néztek!

A sármos műsorvezető sokáig nem mondott nemet - Ha közeli ismerőse megszorult, szívesen kölcsönadott. Mindaddig, míg észre nem vette, már olyanok is kérnek, akiket névről sem ismer...

Képekben a sármos műsorvezető, Sebestyén Balázs képgaléria

2009.07.18 16:37Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem szeret régi sérelmeiről beszélni és a lapokban sem szívesen látja ezeket viszont Sebestyén Balázs.

Nemrég azonban a Danubius Pirítósban mások okulására elmesélt egy évekig eltitkolt estet. Nemcsak anyagilag károsodott, de egy bizalmas barátot is elveszített - adta hírül a Hot! magazin.

Balázs korábban szívesen segítette ki pénzzel ismerőseit. Ma már naivnak tartja magát, hiszen azelőtt kétmillió forintra sem mondott nemet, ha egy közeli ismerőse megszorult - írja a Hot! magazin.

Aki azonban a pénzt kölcsönkérte, eltűnt, csődöt jelentett, és Balázs többé nem látta! De nem ő volt az egyedüli.

Amikor azonban a műsorvezetőtől olyanok is kölcsönkértek, akiket névről sem ismer, rádöbbent: baleknak nézik - mesélte Balázs.

Utólag a műsorvezető nem szerette volna kommentálni a rádióban elhangzottakat.

Röviden, de velősen annyit mondott: véletlenül csúszott ki a száján a történet a Pirítósban, egyébként mindig igyekszik keveset beszélni magáról. Ezután is így szeretne tenni - mondta a Hot! magazinnak Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs nagyra szabva szereti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.