Kizárták a nyilvánosságot!

Sebestyén Balázs titokban házasodott!

Összeházasodott Sebestyén Balázs és mennyasszonya, Horváth Viktória. Sajtóinformációk szerint a pár a hétvégén titokban egy kis faluban, Röjtökmuzsajon mondta ki a boldogító igent.

2009.06.30 14:40rtlbulvar.hu

Sebestyén Balázs a nyilvánosság teljes kizárásával, a legnagyobb titokban vette feleségül a hétvégén várandós kedvesét, Horváth Viktóriát. Sajtóinformációk szerint a pár egy kápolnában fogadott hűséget.

A cikk szerint megkérték a családtagokat, hogy ne készítsenek fotókat és a dolgozókkal is titoktartási szerződést írattak alá. Balázs úgy gondolta, a nagy nap úgy tökéletes, ha csak a legszűkebb család és legjobb barátok veszik körbe őket, így mindössze harmincan voltak jelen a kápolnában.

A műsorvezető megkérte a jelenlevőket, hogy ne készítsenek fotókat és videofelvételt a délután egy órakor kezdődött esküvőn, és információink szerint titoktartási szerződést írattak alá a kastélyszálló alkalmazottaival.

Viktória és Balázs ruhája olyan volt, mint az egész szertartás, egyszerű, de elegáns.

Mindenki meghatódott, amikor az igen kimondása után az ifjú pár felengedte a vörös és sárga világító szíveket, amelyek Lövő felé szálltak. A vacsora után hajnali négyig mulatott a társaság.

Tudjon meg még többet arról, hogy Balázs apa lesz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.