Élő adásában szurkálta meg

Megszurkálták Sebestyén Balázst!

Tegnap reggel a Danubius Pirítós élő adásában szurkálta meg Sebestyén Balázst és Vadon Janit egy kínai orvos. Az akupunktúrás kezelést Jani nyugtatóként, míg Balázs a pollenallergiája ellen kapta.

2009.09.13 15:48ma.hu

- "Olyan tüneteim vannak, mintha allergiás rohamot kaptam volna. Könnyezik a szemem. Azt hiszem, működik a módszer" - mondta Balázs tűkkel az orra mellett, aki saját bevallása szerint leginkább egy katicabogárra hasonlított a kezelés alatt - írja a Napi Ász.

Sebestyén Balázst különben a francia rádiós, Cooky váltotta a legnagyobb hazai kereskedelmi csatorna átverő showjának élén.

Balázs leszögezte, hogy Ő már nem kíván többé embereket átverni, míg Cooky csillogó szemmel várta a műsorkezdést, és örül, hogy befogadták a csatorna csapatába.

- "Nekem elég volt! Mondtam a vezetőségnek, hogy évekig csináltam a műsort, de köszönöm szépen, én már nem szeretnék embereket átverni. Eleget röhögtünk velük, rajtuk de nekem ez most elég volt köszönöm szépen. Tök jól éreztem magam benne, Cookynak sok sikert, de én már nem szeretnék embereket átverni, ezt tudomásul vették, a műsor viszont megy tovább, és remélem, hogy Cookyval is lesz olyan nézett, mint velem
" - monda el a Tabu Tv riporterének Sebestyén Balázs, aki korábban Jáksó Lászlót váltotta az RTL Klub Kész átverés c. átverő showjának éléről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.