Nem enged a rádiós - nem mutatja meg a fiát

Balázs apja még egyszer sem láthatta unokáját!

Közel fél éve már, hogy megszületett a kisfia Sebestyén Balázsnak, édesapja azonban máig nem láthatta a gyermeket - A rádiós évek óta nem tartja a kapcsolatot édesapjával, de a nagypapa még reménykedik.

Képekben a sármos műsorvezető, Sebestyén Balázs képgaléria

2010.03.26 07:30ma.hu

Egyáltalán nem beszél egymással évek óta Sebestyén Balázs és az édesapja - A rádiós most sem enyhült meg, hogy megszületett a kisfia. Nagyapja még egyszer sem vethetett pillantást a kis Benettre. Azt is a rádióból tudta meg, hogy világra jött az unoka.

Naponta fricskázzák a kollégák, ismerősök, hogy miért nem tud legalább egy fotót mutatni a kicsiről - árulta el Balázs édesapja. Tűr és nyel minden nap, de ennél jobban fáj neki, hogy nem láthatja Benettet. Többször rohant haza is, hátha a tévében sikerül megpillantania, de hiába.

Húsvét közeledtével reménykedik, hogy megcsörren a telefon, és sor kerül a nagy találkozásra. Sebestyén Balázs egyelőre nem reagált a megkeresésre, miért nem tud megbocsátani édesapjának - adta hírül a Napi Ász.

A népszerű műsorvezető kisfia október 18-án látta meg a napvilágot - Balázs végig bent volt a kis Benett születésénél, és biztatta a kedvesét, Vikit. A papa az első éjszakát a kórházban tölthette szeretteivel, együtt aludhatott a család.

Arról már ekkor hírt adott a sajtó, hogy a rádiós édesapja nem tudott unokája születéséről.

Két nappal később a médiából értesült a nagy hírről. A történtekre szűkszavúan reagált, mondván, igaz, hogy nem tudott a gyermek világra jöttéről.

Csak egy vágya van: legyen egészséges a kicsi. Azt is hozzátette, reméli, valaki hivatalosan is bejelenti neki, hogy nagypapa lett.

Balázs és Viki egyébként sokat gondolkodtak a név-választáson. Olyat olyat szerettek volna adni kisfiuknak, amiből nincs túl sok, és a Benett név mindkettőjüknek tetszett, ezért nevezték el így a babát. Tudomásuk szerint mindössze három Benett van Magyarországon.

Sebestyén Balázs lökettel szereti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.