Fél éve nem láthatja unokáját

Balázs apja: A fiam úgy viszonyul hozzám, mintha bűnöző lennék

Sebestyén Balázs és párja fél évvel ezelőtt szülők lettek, ám a műsorvezető azóta sem békül édesapjával, akivel évek óta nem felhőtlen a viszonya - Az apa szerint azonban jó lenne, ha Balázs legalább meghallgatná.

2010.04.22 14:30ma.hu

Sebestyén Balázs édesapja nem hiszi, hogy bűn a válása - A műsorvezető családja a férfit teszi felelőssé azért, hogy annak idején tönkrement a szülők házassága. Szerinte igazságtalanul törnek pálcát felette. Ha tudta volna, hogy fiai elfordulnak tőle, lehet hogy el sem válik - fogalmazott Balázs édesapja a Hot! magazinban.

Úgy véli, a fia keveset tud a körülményekről. Nem őt hagyta el, hanem kilépett a kapcsolatából. Azért, hogy nem látogatta rendesen a gyermekeit, nemcsak ő a hibás. Elvált, mert az anyósa hozzájuk költözött, és egy év elteltével is ott volt - nem lépett félre senki, nem volt egy harmadik.

Sosem lehettek azonban egyedül, ezért ő elment, és a családnak otthagyott mindent. A kéthetes láthatás hol a volt neje, hol az ő hibájából nem jött létre, de nem gondolja, hogy ettől egy megbízhatatlan, elvetemült, lump, italozó alak lenne, aminek beállították.

Fájlalja, hogy Balázs nem ad neki lehetőséget a dolgok átbeszélésére - magyarázta Balázs apja, aki úgy véli, egyszer már majdnem sikerült helyrehozniuk kapcsolatukat a fiával, de Balázst elragadta a média világa, és azóta is kerüli őt.

A férfi szerint már másik fia is elfordult tőle, egy magazinban leírtak miatt, amit nem is mondott. Balázzsal három éve nem beszélt, ha összefutnak, köszönnek egymásnak. Amikor unokája megszületett, írt egy sms-t a fiának, és plüssmacit is vett a babának. Reméli, hogy egy napon odaadhatja neki - adta hírül a Hot! magazin.

Sebestyén Balázs és édesapja nem túl felhőtlen viszonya már hosszabb ideje nem titok - A népszerű műsorvezető kisfia, Benett október 18-án látta meg a napvilágot, de a hírről a nagypapát nem értesítették.

Amikor egy újságíró felhívta, kiderült, nem is tudott unokája születéséről. Szűkszavúan reagált a megkeresésre, mondván, ha a hír igaz, egyetlen kívánsága van: legyen egészséges a baba. Arra vár, hogy valaki hivatalosan is bejelentse neki, nagypapa lett - mondta.

Úgy tűnik azonban, a rádiós és műsorvezető azonban azóta sem enyhült meg édesapja irányában. A nagypapa még egyetlen pillantást sem vethetett a kis Benettre.

Mint márciusban elmondta, naponta fricskázzák a kollégák, ismerősök, hogy miért nem tud legalább egy fotót mutatni a kisbabáról. Ő tehát tűr és nyel minden nap, de ennél jobban fáj neki, hogy nem láthatja a kisfiút.

Többször rohant haza is, hátha a tévében sikerül megpillantania, de hiába. Sebestyén Balázs édesapja húsvét előtt ismét bizakodni kezdett.

Elárulta: húsvét közeledtével újra reménykedik, hogy a telefonja megcsörren és végre találkozhat az unokájával. A műsorvezető akkor sem reagált a megkeresésre, miért nem tud megbocsátani édesapjának.

Sebestyén Balázs lökettel szereti!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.