Nehéz az érzéseket visszafogni az X-faktorban

Ördög Nóra szalad a versenyzők után

Rengeteg impulzus éri a képernyőn ősszel jelentkező tehetségkutató, az X-faktor műsorvezetőjét a versenyzők részéről. Ördög Nóra nehezen tudja kivonni magát a torokszorító jelenetek alól.

2010.08.06 08:29Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Még évek múltán sem egyszerű függetlenednie a versenyzőktől, az érzésektől, amit a velük való találkozás, majd az elválás okoz. Ördög Nóra bevallotta: tudatosan készül rá, hogy leszűkül a bennmaradó tehetségek köre, igyekszik nem nagyon megszeretni őket. Tudja, a végére a 150-ből csak 12-en maradhatnak - mondta a Napi Ásznak Nóri.

Bevallotta: túl van már pár torokszorító pillanaton, de ez csak fokozódni fog. Ugyanakkor pontosan érti, miért esik ki valaki. Rengeteg szubjektív szempontot is figyelembe kell venni, hiszen azt a 12 embert keresik, akikben megvan az a bizonyos X-faktor. Ez nemcsak az énektudást jelenti.

Aki eddig eljutott, már bizonyította, hogy jó helyen és jó irányban keresi boldogulását, de volt már olyan, akinek az előadása nagyon tetszett Nórának, mégis távoznia kellett. Ő kiszaladt utánuk, és elmagyarázta, ne csalódásként éljék meg a dolgot, folytassák az éneklést, mert az ő idejük is eljöhet - mesélte a Napi Ásznak a sztár.

Nóra szerint a fiúk között nagyon erős mezőny alakult ki, csak tematikailag tudnak döntést hozni a mentorok. Valahogy le kell szűkíteni a csapatot a döntősökig. Volt olyan lány, akinek csak az volt a hibája, hogy éppen 25 év alatt volt, és a mezőny nagyon erősre sikerült. Ha egy évvel idősebb, továbbjutott volna - mondta a Napi Ásznak a műsorvezető.

Ördög Nóra úgy érzi, saját magán is megfigyelhető, hogy zeneértésileg fejlődött, a hallása eddig is megvolt, de kiválóan hallja magán, ha hamis - nevetett a sztár. Sok tudás ráragadt mégis az évek során, aminek a segítségével objektíven meg tudja ítélni, kiből lehet igazi sztár. A tehetségkutatók erősödést mutatnak az elmúlt évekhez képest - véli Ördög Nóra.

A múltbeli produkciók nyilván segítenek ebben, vannak, akik ki mernek állni azok után, amiket láttak, vagy énektanárral készülnek tudatosan a megmérettetésre. Sok ismerős arccal is találkozott - mondja Nóra, aki a Csillag születikben is vezetett műsort. Mostanra sokan fejlődtek. A tudatos tehetségképzés beszivárgott a köztudatba a műsorok által - mondta a Napi Ásznak Ördög Nóra.

Ördög Nórának hiányzik Stohl!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.