Hosszú idő a beszólásokat feldolgozni

Ördög Nóra: Vannak, akiket egyszerűen idegesítek

Nem görcsöl a külsőségeken, de nem szeret csalódást okozni az embereknek - mondja Ördög Nóra, aki szerint aki azt állítja: el lehet menni a beszólások, gúnyos megjegyzések mellett, az hazudik.

2010.05.07 14:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Sokan úgy találták az utóbbi időben, hogy Ördög Nóra igencsak lefogyott - Ő azonban nem aggódik súlya miatt, úgy véli, sokat pörög, több műsort vezet és szerkeszt egyszerre. De emellett stílusával és eleganciájával is példát szeretne mutatni a hölgyeknek.

Mint mondja, az utcára nem szívesen lép ki teljesen smink nélkül, valamennyi mindig van rajta. De nem görcsöl a külsőségeken, persze azt nem tudja, kiborul-e majd ötvenévesen a szarkalábain. Úgy véli, amíg megkapja a pozitív visszajelzéseket, nincs szüksége rá, hogy egyéb forrásokból, görcsösen gyűjtse be az elismeréseket - mondta el a Terefere magazinnak a sztár.

Azon, hogy Ördög Nóri négy hónap házasság után beadta a válópert, sokan megütköztek. A műsorvezető szerint mindenkinek az életébe bele lehet köpni, hiszen senki sem tökéletes. Ha valaki gúnyolódó megjegyzéseket ír, irigy, nem tetszik neki a stílusa vagy idegesíti.

Ezt is tudomásul veszi, de persze egyáltalán nem könnyű a rosszmájú megjegyzésekkel, fórumbeírásokkal megbirkózni érzelmileg. Igyekszik megállni, hogy ne olvassa a kommentárokat. Vannak olyanok, akiknek ad a véleményére - vélte a Terefere magazinban Nóra.

Az nagyon is jól esett neki, hogy házassági válsága közepén neki ítélték a Glamour Women of The Year elismerést. Ez talán mutatja, hogy aki szeretik, azok elfogadják hibáival együtt.

Ördög Nóra a Tereferében elárulta: vissza szokta nézni magát a felvételeken, és mindig háromszor annyi hibát talál, mint a főnökei. Ezen először vívódott, aztán elfogadta önmagát olyannak, amilyen.

A csinos sztár az ünnepeket és a hétvégéket szeretteivel tölti. Barátnőivel hetente összejár, minden nap e-maileznek és telefonon is szoktak beszélni. De nem kell őt minden nap támogatni lelkileg - mondja Nóri, aki párjával, Nánási Pállal és munkatársaival is más-más módon tölti az időt.

Reklámarcként is sikeres Ördög Nóri, aki úgy véli, megtiszteltetés, hogy a neve figyelemfelkeltő. Olyan terméket azonban, amivel nem tud azonosulni, nem szívesen reklámozna.

Nóra egyszer szívesen csinálna saját beszélgetős műsort is. De életkoránál fogva és szakmai tapasztalatai miatt sem tart még ott - ismeri be. Most úgy érzi, elégedett az életével - adta hírül a Terefere magazin.

Ördög Nóri érte a legtöbbet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.