Meghökkentő arcát mutatta meg Nóri

Ördög Nóra: Nincs szükség a szado-mazo énemre

A csinos műsorvezető vendégei beleshettek Ördög Nóra jókislányos énje mögé - készséggel megmutatta nekik a főzősműsor forgatásán, hogy mit tud kihozni magából...

Ördög Nóri szexis nyuszis képei! képgaléria

2010.03.03 14:30ma.hu -Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ördög Nóra szerint aki "jókislány", az a sztereotípiák szerint unalmas is - Ő nem akarja és nem is tudja levetkőzni viselkedését, de azt tagadja, hogy maga az ártatlanság lenne. A Vacsoracsatában meghívott vendégei elé tárta eddig ismeretlen arcát: olyna stúdióképeket mutatott nekik, melyeket a párja, Nánási Pál készített róla, vad, elcsípett pillanatok vannak rajta, arcáról lefolyó sminkkel.

Ezek azonban sehol sem fognak megjelenni. A sztár szerint az embereknek nincs szükségük a "szado-mazo Ördög Nórára", vagy nem is tudja, minek nevezze ezt - fejtette ki. Csak azt szerette volna megmutatni, hogy van egy másik arca is - mondta el az Epizód magazinnak Nóra.

Ördög Nóra szerepelt már korábban is Vacsoracsatában, most azonban úgy érezte, gyakorlottabban fogadta vendégeit.

De a nyuszis magazinban is pózolt már, erotikus képeken - ezeket Nánási készítette róla, ekkor ismerkedtek meg egymással.

Annak idején nagy port kavart a dolog, Nóra ugyanis házas volt - kapcsolata férjével a kívülállók számára idillinek tűnt, de mint később kiderült, a barátok tudták, hogy a páros élete nem fenékig tejfel, sőt, azt sem értették, miért kötötték össze hivatalosan is az életüket...

A csinos műsorvezető nehéz időszakot élt át, az újságok szinte naponta cikkeztek róla, és arról, hogy a Playboy fotósával egymásba szerettek, aki ekkor szintén kapcsolatban élt.

Sokan nem sok időt jósoltak a szerelmespárnak, ám Ördög Nóra elvált, és Pállal azóta is boldog párt alkotnak.

Ördög Nóra szakáccsá képezte magát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.