"Lehet fogadni" az esküvőben?

Ismerőseik nagy összeget tennének fel Ördög Nóriékra

Már eljátszott a gondolattal a csinos műsorvezető, milyen lenne ismét kimondani a boldogító igent - állítják Ördög Nóri ismerősei. Szerintük az esküvőre fogadni is lehet.

2009.10.06 16:30ma.hu

Bár Ördög Nóra mostanában igen elfoglalt, hiszen az új Csillag születik előkészületeiben és szerkesztésében is részt vesz, kevés szabadidejüket nagy boldogságban töltik együtt a kedvesével.

Nóra egyik kollégája elárulta, hogy a sztár már eljátszott a gondolattal: újra férjhez menne. Párjával még nem jutottak el az esküvői előkészületekig, de ismerőseik szerint bárki fogadhat nagyobb összegben arra, hogy lesz esküvő - adta hírül a Kiskegyed.

Ördög Nóráról az utóbbi időben többször is elterjedt, hogy eljegyezték - Legutóbb akkor, amikor éppen nyaralni volt a barátnőivel...

Olaszországban tartózkodott, és szembesülnie kellett azzal: nem kell hazánkban lennie ahhoz, hogy hír szülessen róla.

Válása kapcsán hozzászokott már, hogy gyakran újságból tudja meg, mi zajlik a magánéletében.

A legdurvább történetnek mégis azt tartja, amikor egy sms-t kapott az olasz tengerparton fekve, azzala hírrel: Ördög Nórit eljegyezték.

A műsorvezető elképesztőnek tartja, hogy saját élete nagy eseményéről - ami persze ekkor nem volt igaz - értesüljön üzenetben a nyaralása kellős közepén...

Az eljegyzés története egyébként azért születhetett, mert Nóra ujján egy feltűnő Swarovski-gyűrű jelent meg, melyről többen azt hitték, hogy a "vőlegénytől" kapta.

Ördög Nóri teljesen kiakadt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.