Igyekezett arra koncentrálni, hogy dolgozik!

Képek- Ördög Nóri is elérzékenyült!

Nem túlzás azt állítani, hogy Michael Jackson búcsúztatását az egész világ figyelemmel kísérte, és a megemlékezés méltó volt a nagy érdeklődéshez. Ördög Nóri Jacko búcsúztatóján igyekezett arra koncentrálni, hogy ő most dolgozik.

Mit mutatott meg? Szexi képeken Ördög Nóri! képgaléria

2009.07.09 16:15rtlbulvar.hu

Szívszaggatóan énekelt Stevie Wonder, intim történeteket meséltek igazi szupersztárok, és hiányoztak az önjelölt barátok, akik az utóbbi időben annyi hülyeséggel traktálták a világsajtót.

Nem hallgatták el Jacko pedofil botrányát sem, egy kongresszusi politikus beszédében utalt a kellemetlen ügyre, és hozzátette: az ártatlanság vélelme a világsztárokat is megilleti.

- Egy nagyon összeszedett, nagyon kerek, nagyon jól szerkesztett, nagyon megható megemlékezés volt. De talán a legmeghatóbb pillanata éppen az a spontán történés volt a leges legvégén, amikor a kislánya, Paris - akit biztosan senki nem kért arra, hogy menjen oda a mikrofonhoz - úgy érezte, hogy neki el kell mondania, hogy igenis az ő édesapja a legnagyszerűbb a világon - mondta Ördög Nóra.

Hiába jelentek meg olyan sztárok, mint Lionel Ritchie, Magic Johnson vagy éppen Queen Latifah, a legnagyobb szenzáció Michael Jackson gyermekeinek feltűnése volt.

Eddig őket soha nem lehetett látni, most viszont mindenki megfigyelhette, hogy egyáltalán nem hasonlítanak Jacko-ra. A két srác, rágózva és jól láthatóan nem túlságosan meghatódottan álldogáltak a színpadon. Jackson édesapját, Joe-t viszont nem igazán szerepeltették, beszédet sem mondott.

- " Nem véletlen, hogy Joe Jackson nem nyomult oda az első sorba, hogy a fiát méltassa. Teljesen egyértelmű, hogy Jackson haragudott az apjára, ő maga is elmondta. Sose bocsátotta meg neki, hogy szigorúan bánt velük gyermekkorukban, állítólag verte is őket. Jacko ki is hagyta a végrendeletéből. Tényleg volt több olyan pillanat is, ami nagyon megható volt, és próbáltam arra koncentrálni, hogy mi itt dolgozunk, és ne feledkezzek bele a történésekbe. De például Brooke Shields beszéde nagyon megható volt."- mondta el Nóri.

A megemlékezés a Heal The World című Jackson slágerrel zárult, a színpadon gyakorlatilag minden közeli családtag, barát és pályatárs együtt énekelte a legendás sorokat: őrizd meg a világot az élőknek, őrizd meg a világot a gyermekeinknek...

Miért vált el Ördög Nóri?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.