Tiszta lappal kezdheti újra

Ördög Nóri egy hét múlva elvált asszony lehet

Annak idején sokan csak legyintettek az új szerelem hallatán, Ördög Nóra és kedvese azonban rácáfoltak a kétkedésre. A csinos műsorvezető most is boldogan él új párjával, s ha minden igaz, a közeljövőben elvált asszony lesz.

2009.06.26 12:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A napokban tért haza egy romantikus nyaralásról Ördög Nóra és párja, Nánási Pál fotós. Sokan kételkedtek szerelmük tartósságában, amikor egymásra találtak - házasságban éltek.

Ám Nóri és Pál több hónapja együtt lakik, sőt, mindketten válnak. Lassan túljutnak egy nehéz időszakon, s tiszta lappal indíthatják a közös jövőt. Ha minden a tervek szerint alakul, Nóra válópere már jövő héten lezárulhat - tudta meg a Hot! magazin.

Ördög Nóra tavaly augusztusban még annak a Kristófnak mondta ki az igent, akivel hét éve egy párt alkottak.

Mindössze négy hónappal a nagyszabású esküvő után azonban meghökkentő hír jelent meg a sajtóban.

Ördög Nóra beleszeretett a nyuszis magazin fotósába, miután erotikus képek készültek róla a Playboy számára.

A Szombat esti láz csinos műsorvezetője azóta is tagadja, hogy ez egy pár perc alatt fellobbanó szerelem lett volna. A jelek szerint azonban tartós!

Az embereket mindenesetre alaposan meglepte a váratlan fordulat.

Csakhamar kiderült, hogy a sztár házasságában már régóta gondok voltak, sőt, a férje nem egyszer megcsalta. A barátaik nem értették azt sem, mire fel az esküvő...

Amikor Kristóf hazatért a Celeb vagyok, ments ki innen! argentínai forgatásáról, Nóri már nem akarta ott folytatni kapcsolatukat, ahol abbahagyták.

A csinos műsorvezető nemrég elárulta, a házassági válsága körüli felhajtás megviselte, nem gondolta, hogy ennyire belemásznak majd az életébe.

Az pedig, hogy akaratlanul a szüleit is kitette mindennek, még inkább bántotta.

Férjével Nórának jó maradt a kapcsolata - Bár ismerősei szerint kivirult és boldognak látszik, elmondta, új szerelméről nem áradozik a médiában, mert tekintettel van exére, Kristófra.

Persze el kellett telnie egy kis időnek, mire az egykori páros ismét együtt tudott dolgozni.

Elégedetlen a testével Ördög Nóra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.