Nyilvánosság előtt élik az életüket!

Pataky Bea szerint Ördög Nóri rosszul döntött!

Ha az örömünket megosztjuk a nyilvánossággal, akkor a rosszat is vállalni kell. Egy válás önmagában sem könnyű, de ha olyan emberekről van szó, akik a nyilvánosság előtt élik az életüket, akkor talán még nehezebb, mint egyébként.

Bea csodás háziasszony volt a Hal a tortánban! képgaléria

2009.01.14 06:30rtlbulvar.hu

Néhány hónapja Pataky Attiláék válásától volt hangos a sajtó, most pedig Ördög Nóra és férje elhidegülésével vannak tele a lapok. A Szombat esti láz műsorvezetője sokáig nem nyilatkozott az ügyben, és a napokban is csak szűkszavúan beszélt a kialakult helyzetről. 

Pataky Bea azonban ezekben a nehéz időkben sem zárkózott el az újságírói kérdésektől. 

Én szinte kamaszkoromtól a nyilvánosság előtt éltem az életemet, hiszen akkoriban lettünk egy pár Attilával. Természetesen személyiség kérdése, hogy ki milyen mértékben avatja be a sajtót a magánügyeibe, de úgy gondolom, hogy ha a szépről, a jó dolgokról nyilatkozunk, akkor bizony a rosszat is vállalni kell, és nem szabad elbujdosni, mert az képmutatás lenne .– osztotta meg véleményét Pataky Bea az RTL Bulvárral.
 
Bár a karácsony nem a hagyományos módon zajlott náluk, a kisfia, Acsa szerencsére csak a jó dolgokat érzékelte: azokkal volt együtt, akiket szeret, ráadásul dupla ajándékot kapott. Bea ma már lezártnak tekinti a múltat. Év végén rendszeresen átgondolja, rendszerezi az elmúlt esztendőt, így könnyebb szívvel kezdi el az újat. 

– "Sok olyan nő kér tőlem tanácsot, akik hasonló cipőben járnak, mint én. A Reggeliben is nagyon sokan kerestek meg telefonon ezzel kapcsolatban. Minden eset más és más, de az, hogy én hogyan tudtam talpra állni, talán mintául szolgálhat nekik, és le tudják vonni belőle a tanulságot." 

Bea viszonylag szerencsés, hiszen a vállalkozásai annyira lefoglalják, hogy eszébe sem jut a múlton rágódni. Ráadásul hamar új szerelemre talált. Sokaknál fájdalomcsillapítóként is funkcionál egy-egy hirtelen jött kapcsolat a válás után, Bea azonban sokáig nem érezte szükségét annak, hogy ilyen módon pótolja tönkrement házasságát. 

– " Nem az a fajta ember vagyok, aki más segítségével akarja átvészelni a nehézségeket, még a családomat is én bátorítottam a nehéz időkben. Egyedül, illetve a barátaim biztatásával dolgoztam fel a válást, de a mostani párommal csak akkor mélyült el a viszonyunk, amikor már készen álltam egy új kapcsolatra. Szerintem ez így tisztességes. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.