A műsorvezetőről szexis fotók készültek!

Pikáns képek! Ördög Nóri majdnem vetkőzött, sokat megmutatott!

Nórit már régóta ostromolta a nyuszis magazin, most beadta a derekát...majdnem meztelenül láthatjuk egy pikáns, szexi ám visszafogott fotósorozaton!

Ez igen! Ördögien szexi képek Ördög Nóráról! képgaléria

2009.01.06 17:15rtlbulvar.hu

Jó pár éve a képernyőn van Ördög Nóra, mégis a legnagyobb hírverést mesés esküvője kapta augusztusban. Meg persze a négy hónappal későbbi botrány, amikor elhagyta férjét és egy másik férfi oldalán Amerikába repült! 

Pedig a népszerű műsorvezető nő több mint egy médiacica! Nem csak ott termett a kamera előtt, hanem hosszú éveken át keményen dolgozott azért az RTL Klubnál, hogy kiérdemelje a helyét. 

Gyakornokként kezdte és szívós munkával küzdötte magát feljebb. – írja a Kiskegyed.

Fotó: rtlbulvar

Mint azt korábban írtuk, a műsorvezető Miamiba utazott szilveszterre, onnan tájékoztatta tegnap este telefonon a Fókusz nézőit a szakításáról szóló pletykákról: 

- "Igaz a hír, mindketten más oldalán fogjuk megtalálni a boldogságot" - zárta rövidre mondandóját Nóri. 

A műsorvezető a Blikknek elmondta akkor: sérelmezi, amiért a sajtó a rokoni kapcsolatain keresztül próbál információhoz jutni válásával kapcsolatban, ezért mindenkit arra kért, hogy akinek kérdése van, inkább őt hívja fel telefonon.

Egyetlen dolgot kért csak Nóra egy interúban, mégpedig azt, hogy ha már mindenáron a magánéletét firtatják, akkor őt és ne családtagjait keressék meg.
 
- „Nehéz volt meghozni a döntést, hogy külön utakon folytatjuk az életünket. A média érdeklődése sem könnyíti meg a helyzetet, főleg, hogy a rokonainkat is hívogatják kérdésekkel.” – mondta a műsorvezető, aki meglehetősen felháborodott azon, hogy egy címlap azzal hirdette magát, hogy nagymamája árulta el, hogy Kristóf megcsalta Nórát! 

- „Nagymamám nem mondott semmi olyat, ami a lapokban megjelent. Egyszerűen odamentek hozzá Mórahalomra és kérdezgetni kezdték. Neki fogalma sincs arról, hogy miként működik a dolog, így nem is tudta kezelni a helyzetet.” – nyilatkozta. Nóra azt is elárulta telefonon keresztül, hogy nem igazak a férje félrelépéséről szóló pletykák. 

- „Nem azért hagytam el a férjem, mert hűtlen volt hozzám. Rossz látni, hogy milyen kegyetlen jelzőkkel írnak a magánéletünkről. Az egész helyzet amúgy is nagyon rossz, de ez még jobban megnehezíti az életünket. Jobban örültem volna, ha már az esküvőnket is csendben tartottuk volna meg, de sokakat érdekelt a dolog. Ez a hátulütője a népszerűségnek, ha a boldog pillanatokat megosztjuk másokkal, akkor a gondok is előtérbe kerülnek adott esetben. Sajnálom, hogy így történt!” – vallotta be Ördög Nóra, akinek telefonon keresztül is hallható volt hangjában a szomorúság. 

A fiatal műsorvezető nő új párja a hírek szerint a nyuszis magazin fotósa, Nánási Pál. Jó pár héten át titokban tudták tartani kapcsolatukat, azt remélik, hogy ez a szerelem kevésbé kerül majd a kíváncsi tekintetek kereszttüzébe.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.