A fotózás intim volt, nem mehetett be kamera!

Még soha sem tette meg előtte: Ördög Nóri pucérra vetkőzött

Ördög Nórit eddig soha nem láttuk pucéran, címlapokon domborítani. Most is csak egy jó cél érdekében tette ezt.

Szexis képekben, kevés ruhában Ördög Nóri! képgaléria

2009.08.11 07:50rtlbulvar.hu

Ördög Nóri, Osvát Andi és Gubás Gabi egy női magazin felkérésének tett eleget akkor, amikor ledér öltözetben állt fényképezőgép elé.

A fotózás olyannyira volt intim, hogy kamerát nem is engedtek a közelbe. Bár mi sokszor kiejtjük a szánkon, hogy majd szomjan halok, valójában el sem tudjuk képzelni mit jelent, ha nem jön a csapból víz, ha koszos pocsolyából kell inni, vagy ha a tűző napon, ájulásig kell sorban állni egy deci tiszta ivóvízért.

Ma a világban minden nyolcadik másodpercben meghal egy gyermek olyan betegségben, amelynek kiváltó oka az egészségtelen ivóvíz.

Nóri végre teljesen emztelenül!

A szakemberek szava sokszor nem elég, nem hatásosak már a megdöbbentő képsorokat felvonultató kampányfilmek sem.

Az utóbbi időben politikusok helyett világsztárok, elborzasztó fényképek helyett pucér női testek nyitják fel a szemünket a globális problémákra.

Nézze meg itt vágatlanul hogyan nyilatkozott Ördög Nóri a Fókusznak!

Tudjon meg többet Ördög Nóri válásáról és új szerelméről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.