Ostromolják a sztárt: vetkőzzön!

Nem adják fel - Kétmilliót fizetnének Ördög Nóri bájaiért!

Örömmel tekintenék meg a férfiak a csinos műsorvezetőt ruha nélkül - A nyuszis magazin még nem adta fel, hogy levetkőztesse Ördög Nórát. A sztár tartja magát - a magazin pedig borsos árat fizetne érte.

Szexi: Ördög Nóra fotózása a nyuszis magazin számára képgaléria

2009.07.16 07:48ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Kétmilliót is megérne a Playboy-nak, hogy megmutathassa Ördög Nóra meztelen képeit az olvasóknak - A csinos műsorvezető korábbi, sejtelmes beállítású fotói után egyértelmű a visszajelzés: a férfik szívesen vennék, ha többet is megmutatna magából. Nóri azonban elzárkózott ettől.

Radnai Péter, a nyuszis magazin főszerkesztője elárulta: időnként megkérdik őt, megváltoztatta-e a véleményét.

Kiemelt gázsira számíthat, az itthon szokásos tarifák felső határát is megkapná, tehát akár kétmillió forintot. Nánási Páltól, aki a lap fotósa és ma már Nóra kedvese, persze nem várják el, hogy rábeszélje a dologra a párját.

Ördög Nóra és Nánási Pál - Fotó: rtlbulvar

Ördög Nóra elárulta: döntésében nem játszanak szerepet az anyagiak, egyszerűen nem szeretne erotikus képekkel szerepelni férfimagazinban - adta hírül a Napi Ász.

Ördög Nóri több, mint fél évvel ezelőtt, hosszas ostromolás után rábólintott a nyuszis magazin ajánlatára.

A csinos, akkor még Kristóf nevű, szakmabeli párjával együtt élő műsorvezető azonban csak abba ment bele, hogy a fény-árnyék segítségével sejtelmes, intim részeit takaró fotók szülessenek róla.

Szexis, de visszafogott sorozatot készített Nóriról Nánási Pál. A szemrevaló sztár képei azonban így is nagy sikert arattak.

Nem sokkal később kiderült, hogy a fotós és a műsorvezető között szerelem szövődött. Nóra és Pál sokáig titokban tudta tartani kapcsolatát, ám amikor a dolog napvilágra került, nagy meglepetést okoztak.

Addig ugyanis kevesen sejtették, hogy Ördög Nóra házassága már nem a legboldogabb. Hiszen csak tavaly nyáron volt az esküvő...

Ma már Nóra és Pál élnek boldog párkapcsolatban egymással, s magánéletükről semmit sem szívesen osztanak meg a nagyérdeművel.

A csinos sztár sosem csinált belőle titkot, nem tudja elképzelni, hogy teljesen meztelenül megmutassa magát egy lapban, szülőfalujában ugyanis elmondása szerint már így is durva dolognak tartják, amit tett.

Házasságának válságával is "kiverte a biztosítékot", de később rájött, hogy a Playboy-ban megjelent képeihez képest az kismiska volt...

Szerencsére, mint korábban elmondta, legtöbben, ahogyan a nagyszülei is, megnyugodtak, amikor látták, milyen fotók születtek róla és nem vetkőzött le teljesen...

Kimondta a bíróság Ördög Nóra válását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.