A sztárnak fogalma se volt, mi zajlik

Ördög Nóra: Külfödön, sms-ből tudtam meg, hogy eljegyeztek

Kissé meglepődött a csinos műsorvezető - Úgy tűnik, még az országban sem kell lennie Ördög Nórinak ahhoz, hogy hírek szülessenek róla.

2009.07.30 17:20rtlbulvar.hu

Ördög Nóra kíváncsi lett. Mégpedig egy isteni, olasz étel receptjére. Jobb helyen nem is kereshette volna a titkot, egyenesen az olasz ételek specialistájához ment.

– Néhány napja jöttem haza Olaszországból, ahol a csajokkal töltöttünk el néhány napot, ahol ettünk egy isteni finom garnélás tésztát. A lányok is tudják, hogy most tanulok főzni és arra gondoltam, hogy meglepném őket ezzel a finomsággal, de nem tudom, hogy hogyan készül és remélem, hogy itt talán a segítségemre lesznek.

Az ínyenc lány Magos Zolitól szerette volna elkérni a receptet, de ha már az ügyeskezű szakács birodalmában voltak, Zoli el is akarta készíteni Nórinak a nagy sikerű tésztát.

Zoli: Nagyjából tudod, hogy hogy nézett ki?

Nóri: Paradicsomos, rákos szósz volt a tésztán, de ilyesmi típusú volt, azt nem tudom, hogy ezt hogy hívjátok...

Zoli: Ezt úgy hívjuk, hogy tagliatelle és most pont azt gyártok.

Azt, hogy a garnélás tésztához a tésztán kívül még garnéla is kell, nos ezt még a konyhatündér iskola alsó tagozatos tanulója is tudta, sőt azt is, hogy ehhez az ételhez nem árt megtisztítani a rákot.

Zoli: Így néz ki nálunk. Mennyit szeretnél, hetet fogsz kapni...

Nóri: Legyen nyolc, mert nyolcan voltunk Olaszországban.

Zoli: Jó! Rendben van!

Nóri és barátnői 5 napot töltöttek Ravennában. Nem véletlenül utaztak ide, a csapat egyik tagja ugyanis márciusban az olasz városba költözött, őt látogatták meg.

A nyolc lány a „sok jó ember kis helyen is elfér” elvet tesztelte, ugyanis szálloda helyett úgy döntöttek, barátnőjük 50 négyzetméteres lakásában húzzák meg magukat.

Így egy kicsit kényelmetlenebb, meg földönalvósabb, meg a fürdőszobában sietősebb volt az élet, de együtt voltak és nekik most csak ez számított.

– Nagyon jókat ettünk, az étkezés az egyik központi programpont volt a napokon belül. Voltak kedvenc éttermeink, ugye a barátnőm kint él már jónéhány hónapja és pontosan tudta, hogy hova kell minket vinni, és a legfinomabb ételeket ettük folyamatosan és csak igazi olasz finomságokat.

A lányok ünnepeltek is az utazás alatt. Egyik barátnőjük hamarosan férjhez megy, így ő sem úszhatta meg a saját tradíciókra épülő lánybúcsút.

A csapat mindig speciális módon adja a világ tudtára, hogy egyikük hamarosan elkel.

– Most is volt egyentrikó, amire mivel Olaszországban ünnepeltünk, olasz nyelven ráírtuk, hogy a barátnőnk férjhez megy és minden pólón volt egy nyíl, ami mutatott egy irányba és amikor az utcán mentünk, mindig úgy kellett rendeződnünk, hogy a nyíl felé mutasson, és az ő pólójára az volt írva, hogy én vagyok a menyasszony.

A mostanában nagy magánéleti változást megélt műsorvezető nyaralását egyetlen dolog árnyékolta be: szembesülnie kellett azzal, hogy még csak az országban sem kell lennie ahhoz, hogy hír szülessen róla.

– Az elmúlt időszakban már hozzászoktam, hogy elég gyakran az újságokból tudom meg, hogy éppen mi történik velem a magánéletemben, de azt hiszem, az eddigi legdurvább történet az volt, hogy a lányokkal napoztunk a tengerparton és kaptam egy hír sms-t, ami arról szólt, hogy: Ördög Nórit eljegyezték.

Nóra nem kicsit lepődött meg.

- Néztem a lányokra, hogy hűha, itt valamiről lemaradtunk az elmúlt napokban! Megejtettem néhány telefont, hogy biztos legyek abban, hogy mi is történt itt egész pontosan. Tényleg azt hiszem, hogy ennél durvább még nem történt velem, hgy a saját eljegyzésemről kaptam sms-t Olaszország közepén.


Cserébe viszont gazdagodtak egy csomó élménnyel, számtalan új ruhadarabbal és nem utolsó sorban: egy isteni olasz tészta receptjével.

Ördög Nóra búcsúzik a nézőktől!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.