A műsorvezető párja már mindenkit fotózott...

Ördög Nóra és Nánási Pál nem egy álompár!

Ördög Nóra és Nánási Pál egyaránt nagyon csodálkozik az "álompár" kifejezésen, ha róluk van szó - Nóri úgy definiálta magukat, hogy ők inkább fotóspár. Kedveséről kiderült, hogy szinte mindenkit fotózott már.

2010.01.19 18:30juj.hu

A juj.hu arról érdeklődött a sztárpárnál, milyen érzés álompárként partyn részt venni. Ördög Nóra és Nánási Pál egyaránt nagyon csodálkozott.

Nóri úgy definiálta magukat, hogy ők fotóspár. Kedveséről kiderült, hogy szinte mindenkit fotózott már - ennek ellenére Nánási még mindig talál szakmájában kihívást, azt, hogy mindig ki kell találni valami új divatot vagy hangulatot.

Ördög Nóri elmesélte: nem tudott olyan társaságba menni, ahol ne a Csillag születik lett volna a téma, sőt, a nézettség is őket igazolta.

Bár a műsor ősszel került a képernyőre, ők már tavasztól folyamatosan dolgoztak. Aki csillag és akiben megvan egy bizonyos x-faktor, az megtalálja a helyét a pályán - fejtette ki Nóri.

Részleteket megtudhat a videóból!

Ördög Nóra döntött - ő is beállt a sorba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.