Ha ott az anyai tanács, nem lehet gond...

Mikor kezdte Ördög Nóri a szexet?

A csinos műsorvezető mindig mindent meg tudott beszélni tanárnő édesanyjával, és úgy véli, ha megvan a bizalom anya és lánya között, a szex témából sem lehet probléma. Ördög Nóri csatlakozott a méhnyakrák elleni kampányhoz.

2010.01.27 08:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Megdöbbent Ördög Nóri az adatok hallatán: évente 500 nő veszti életét méhnyakrák miatt hazánkban. Fontos tényező a témában az is, hogy a mai fiatalok akár 16 évesen elkezdik a szexuális életet, kitéve magukat a HPV-vírus okozta veszélyeknek.

Ördög Nóri tanárnő édesanyján keresztül belepillanthat a mai kamaszok életébe. Úgy érzi, ha egy lánynak megvan a bizalmi viszonya mamájával, és nem ciki a szexről beszélni, ott nem lehet nagy gond. Az ő édesanyja is mindig ott volt, ha tanács kellett neki, úgy érzi, nem is siette el a szexet. Nóra a kampányban szeretné felhívni a figyelmet az oltás és a szűrés fontosságára - adta hírül a Napi Ász.

Nóri mindig fontosnak tartotta, hogy a jó ügy mellé álljon. Volt olyan karácsonyi időszak, amikor sérült gyermekek napjait tette szebbé azáltal, hogy egy ruházati cég jótékonysági hetének keretében téli, illetve terápiákhoz szükséges ruhákat adott át a rászoruló gyermekeknek és szüleiknek.

Ördög Nóra olyan alapítványnál járt, amely tizennyolc éve végzi munkáját születési károsult csecsemőkért, kisgyermekekért és családjukért. Gyógypedagógiai fejlesztés folyik, mozgáskorlátozott, mentálisan és halmozottan sérült kicsiknek segítenek a szülők aktív közreműködésével.

A csinos műsorvezető játszott is a gyermekekkel, akik alig akarták őt elengedni utána.

Nóri örült, hogy elbeszélgethetett velük és szórakoztathatott néhány csemetét, belepillanthatott az alapítvány mindennapjaikba: a játékba úgy, mint a gyógyító munkába.

Ördög Nóri döntött: ő is beállt a sorba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.