Zaklató rémítette halálra a műsorvezetőt

Negyven oldalon át szidta Ördög Nórát az őrült!

Korábban is tett már említést a csinos műsorvezető arról, hogy a Csillag születik első szériája idején egy őrült rajongó kezdte zaklatni - Ördög Nóri akkor ijedt meg igazán, amikor negyven oldalas irományt küldött neki.

2010.01.28 07:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Sokan kedvelik a szemrevaló műsorvezetőt és számos férfi ír neki, úgy is, hogy a sztárnak komoly kapcsolata van - Fábry Sándor műsorában azonban bevallotta be Ördög Nóri: pszichopata rajongója is van, aki halálra rémítette. Negyven oldalas levélben fenyegetőzött és szitkozódott.

Fábry biztatására sem mondta el Nóra a levél részleteit, csak annyit: ami benne állt, nem volt sem bizalomkeltő, sem vicces. Ijesztőnek és érthetetlennek nevezné inkább - mondta el a sztár, aki Fábrynak arról is beszámolt: házasságának vége átgondolt döntés volt, mégis nehezen csinálta végig, hét együtt töltött év után - adta hírül a Napi Ász.

Ördög Nóra korábban a Szombat esti láz műsorvezetőjeként, a Reggeliben és a Csillag születikben is feltűnt, így mára kiterjedt rajongótáborral rendelkezik.

A csinos tévés már mesélt arról, hogy akadt olyan hódolója, aki minden szereplése alkalmával virágcsokrot küldetett be neki, de sosem tette tiszteletét személyesen...

Többnyire kedves leveleket kap, egyszer fordult elő, hogy egy férfi személyesen megkereste. Ám rossz emlékei is vannak - olyan is volt, aki a telefonkagylóba szuszogott, és ezzel ijesztgette a műsorvezetőt.

Nóra elmondta, több ismert sztárhoz hasonlóan őt is hívogatják alkalmanként...De van egy férfi például, aki állandóan horoszkópot akar neki készíteni, és ezzel ostromolja.

Válását követően egyébként Ördög Nóra megnyugodott, párja, Nánási Pál mellett, akivel már együtt is él, szinte kivirult.

Ördög Nóri is beáll a sorba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.