Jótékony célra ajánlotta fel az álomgázsit

Ördög Nóra egymilliót kapott egy napért!

Nem akármilyen gázsit kapott nem régiben Ördög Nóra - A gyönyörű műsorvezető azonban megdolgozott a szép summáért, még navigátorként is megállta a helyét.

2010.06.07 17:30Kiskegyed - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az egyik legcsinosabb és talán a legjobban kereső hazai műsorvezető Ördög Nóra. Legutóbb például közel 1 millió forintot kapott egy energiaital-gyártó hostesseként egy napi munkáért.

Igaz, ehhez a cég által szponzorált raliversenyző, Turi Tamás navigátoraként is szerepelnie kellett egy versenyen.

Nóri ügyesen megoldotta a feladatot, így ha ennyi bért kapna mindennap, egy percig sem gondolkozna azon, pályát módosítson-e.

Persze azért nem mindig keres ennyit a műsorvezető, de az is biztos, hogy panaszra sincs oka. Így aztán ezt az összeget is jótékony célra ajánlotta fel egy hazai robogós mentőszolgálat javára.

Ördög Nóra őszintén: ez már túl sok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.