Augusztus 28-án indul a tehetségkutató

X-Faktor: Startra készen!

Hosszú várakozás után eldőlt, hogy már augusztus utolsó szombatján elindul az X-Faktor tehetségkutató verseny az RTL Klub műsorán.

2010.08.10 14:29rtlklub.hu

Az X-Faktor nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki jobb, sikeresebb és elismertebb lesz, mint mások.

Számos tehetséges ember van, aki végül mégsem fut be, mert nincs meg bennük az a képesség, hogy a közönség figyelmét és szeretetét megszerezzék, fenntartsák: ezt a plusz adottságot keresi a műsor.

A műsorvezetők: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs (Fotó: rtlklub/sajtoklub)

Az X-Faktor hatalmas népszerűségnek örvend a világ számos országában. Az énekes tehetségkutató több szériát megélt már többek között Kolumbiában, Belgiumban, Dániában, Marokkóban, Hollandiában és Spanyolországban.

Angliában, ahonnan a formátum származik, 2009 őszén már a hatodik résszel jelentkeztek, melyet hihetetlen érdeklődés kísért mind a nézők, mind a sajtó részéről. A döntőt csaknem 15 millió ember nézte.

A szereplők pillanatok alatt váltak sztárokká, szerepeltek az internetes keresési listák élén.

A magyarországi indulással egyidőben kerül először képernyőre Lengyelországban, Németországban, Finnországban és Bulgáriában a műsor.

A magyar változat négy mentora: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós. A két műsorvezető: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs.

Igazi világsztár ül az X-Faktor zsűrijébe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.