Botrány az X-Faktorban

Itthon nem feltétel a szépség, bárki ülhet a zsűri mögött

Botrányba fulladt a nálunk most induló X-Faktor angliai változata, ahol a közönség tagjai azzal vádolták meg a rendezőket, hogy külső alapján engedik vagy nem engedik leülni őket.

2010.06.22 12:59ma.hu Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Néhányan felháborodva vették tudomásul, hogy bár közvetlenül a zsűri mögé szóló helyekre vettek igencsak borsos árú jegyet, mégsem foglalhatták el széküket, állítólag mert nem mutattak volna jól a képernyőn.

A prominens személyekből álló brit zsűri – Simon Cowell, Cheryl Cole, Louis Walsh és Natalie Imbruglia – mögött nem ülhet akárki, igaz, ezt az ottani X-Faktor készítői csak utólag közölték a közönséggel.

Amikor ugyanis a helyre szóló jegyekkel épp leültek volna, akkor derült ki, hogy a nem kellően dekoratív egyéneket olyan helyen szeretnék látni, ahol a kamera nem mutatja őket, a sűrűn mutogatott – és mutatós – zsűritagok mögött pedig csak szép nézők foglalhattak helyet.

Nálunk az RTL Klub tűzi műsorára a tehetséggondozó versenyt, a csatorna illetékesei a Napi Ásznak nyilatkozva elmondták, bár hallottak a szigetországi botrányról, itthon nem kell ilyesmitől tartaniuk a nézőknek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Igaz, a hazai zsűri nem is a külsejével vívta ki magának a hírnevet, hanem szakmai teljesítményével, de az is lehet, hogy egyszerűen mi nem vagyunk ennyire sznobok.

A rendezők mindössze annyit kértek: senki ne öltözzön fehérbe vagy olyan ruhába, amely beleolvad a díszletbe – őket technikai okokból minden jószándékuk ellenére kénytelenek lesznek átültetni máshová.

Stohl Buci már nem az X-Faktor műsorvezetője, tudj meg többet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.