Nem olyan népszerű a Megasztár?

Az X-faktor mindenkit jobban érdekel?

A mindkét tehetségkutató műsort nézőknek az X-Faktor jobban tetszett, mint a Megasztár: Összességében az X-Faktort átlagosan 3,54-re osztályozták, a Megasztárt pedig 3,28-ra.

2010.09.03 17:29ma.hu
Ördög Nóra és Sebestyén Balázs műsorvezetők - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A mindkét tehetségkutató műsort nézőknek az X-Faktor jobban tetszett, mint a Megasztár: összességében az X-Faktort átlagosan 3,54-re osztályozták, a Megasztárt pedig 3,28-ra.

Alig néhányan értékelték nagyon jónak a Megasztárt, míg az X-Faktort a mindkét műsort nézők 14%-a ötösre osztályozta. Az X-Faktror fellépőit a nézők lényegesen jobbnak értékelték, mint a Megasztár versenyzőit: az X-Faktor fellépőit átlagosan 3,22-re osztályozták, a Megasztár versenyzőit pedig 2,88-ra.

Minden második olyan néző, aki szombaton mindkét műsorba belenézett, a későbbiekben inkább az X-Faktort nézné, csupán 17%-uk voksolt inkább a Megasztárra.

Ugyanakkor - annak ellenére, hogy a kérdésfelvetés során a felmérést végzők megpróbálták a két műsor közti választásra bírni a válaszolókat - harmaduk nem tud határozottan választani a két produkció között: 20%-uk a későbbiekben is a két műsor közötti "szörfözést" tervezi, 17%-uk pedig még nem tudja, hogy melyiket fogja nézni.

Tehetségtemetők, hulló csillagok?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.