A magyarok nem csalnak a hangokkal

Újabb borány az X-Faktorban!

Digitálisan feljavították a szombaton kezdődött, brit X-Faktor versenyzőinek hangját - ismerték el a világszerte népszerű tehetségkutató verseny illetékesei.

2010.08.24 18:29Onrcom

Herman Péter, a magyar X-Faktor kreatív producere elmondta, hogy a magyarországi szériában ilyen eset nem fordulhat elő.

"Indulóink hangját természetesen nem manipuláljuk, hiszen ez egy verseny. Mint az összes tehetségkutató műsornál, egy ponton túl már csak élő adások lesznek, így nincs is értelme csalni, mert az úgyis kiderülne!" - mondta a kreatív producer.

Őket is az igazi hangjukkal halljuk majd (Fotó: Onrcomj)

Az X-Faktort egyébként a magyar nézők minden nap láthatják, nemcsak a szombati versenynapokon. Az After X című műsorban augusztus 28-tól az X-Faktor után folytatódik a show Az X-Faktor titkai - elsőkézből a Cool-on címmel.

Az X-Faktor legérdekesebb történetei a Cool-on nézhetők tovább - az RTL Klub adásából kimaradt, titkos, exkluzív felvételekkel. A Cool élő műsorának vendégei a show legérdekesebb előadói lesznek, akiknek rögtön, elsőkézből gratulálhat minden néző, SMS-ben vagy az interneten keresztül.

A stúdióba várják majd a szombat esti show legviccesebb, legérdekesebb és legnagyobb port kavaró produkcióinak előadóit is, de a nézők megismerhetik a továbbjutó szereplők családtagjait, barátait, drukkereit is.

Természetesen a mentorok sem maradnak ki a Cool műsorából - ők is elmesélik majd, hogyan élték meg az X-Faktor legemlékezetesebb pillanatait. Műsorvezető: Ördög Nóra és Müller Attila.

Első adás: Augusztus 28., 23:00

Mindent az X-Faktorról - csak a Cool-on!

Augusztus 30-tól mindennap, máshol nem látható részletekkel jelentkezik az X a Cool-on, amelyben az X-Faktor szombati epizódjának legemlékezetesebb szereplőiről, jeleneteiről mutatnak meg mindent, ami a szombati showból kimaradt.

A mentorok elcsípett magánbeszélgetései, Sebestyén Balázs elszólásai és Ördög Nóra személyes hangvételű beszélgetései a jelentkezőkkel éppúgy láthatóak lesznek, mint a produkciók utáni pillanatok, amikor az előadók szeretteik körében, intim hangulatban beszélték meg a színpadon történt eseményeket.

Első adás: augusztus 30., 12:50, 17:35 és 00:10

Balázsnak nem kihívás az X-Faktor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.