Náray Tamás nem tűr ellenvetést a mentoroktól

X-Faktor: Divatban nincs pardon!

A tévéképernyőn lehet, hogy a négy mentor lesz az úr, de a kulisszák mögött Náray Tamás akarata érvényesül: ebbe bele kell törődnie Keresztes Ildikónak, Geszti Péternek, Nagy Ferónak és Malek Miklósnak is.

2010.08.18 17:29ma.hu

A divattervező maga öltözteti a négy zsűritagot és nem tűr ellentmondást.

Fotó: Fiala De Gábor

- Nekem kell megvívnom ezt a csatát, de nem lehetek túl erőszakos, hiszen nem akárkikről van itt szó. A megfelelően megválasztott ruha, styling nagyon sokat számít ebben a műsorban, meghatározza a mentorok személyiségét, hangulatát és mivel nemzetközi licencről van szó, a külföldi műsorok szakemberei is árgus szemekkel figyelnek minden vizuális "effektet".

Nagyon magasan van a léc, hiszen Angliában pl. a hetedik sorozat indul ősszel, a londoni divattal kell felvennünk a versenyt. Őrülten divatosnak kell lennünk!
- mondta el Náray Tamás divattervező az X-Faktorban megjelenő mentorok öltöztetéséről.

Az X-Faktor zsűritagja kiosztott egy újságírót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.