Bekavart a babonás nap

Balszerencsés péntek 13-a az X-Faktorban

Az RTL Klub gőzerővel készül az X-Faktor hó végi indulására, de a forgatások nem mindig a tervek szerint alakulnak. Ezúttal minden összejátszott a stáb ellen.

2010.08.16 14:39

Bár profi előkészítő munka előz meg minden egyes helyszínválasztást, ezúttal olyan körülmények jöttek össze, amelyek miatt az X-Faktor kameráinak jóformán percenként kellett leállnia.

Pedig a helyszín ránézésre jó lett volna, de menet közben derült ki, hogy nem elég a látvány: a környékbeli hangzavar igencsak megnehezítette a munkát – mesélte Ördög Nóra a Napi Ásznak.

Hogy a balszerencsésnek tartott péntek 13-a volt-e az ok, vagy egyszerűen csak a véletlenek szerencsétlen összejátszása, nem tudni, mindenesetre a pechszéria azzal kezdődött, hogy kiderült: a „tökéletes” hely épp egy légifolyosó alatt terül el.

Így aztán egyfolytában félbe kellett szakítani a felvételeket, valahányszor egy gép fel- vagy leszállt, a köztes időben viszont más zavaró körülményekkel is meg kellett küzdenie a stábnak.

Fotó: rtlklub/sajtoklub - Bársony Bence

Az egyik szomszédnak például épp pénteken jutott eszébe, hogy ideje lenyírni a füvet, a túloldalon pedig egy egész csapat gyerek élvezte a nyári meleget pancsolással, sivalkodással. Őket viszonylag egyszerű volt némi pizzával és süteménnyel meggyőzni, hogy a házon belül is igen jól lehet játszani, a fűnyíró szomszédot viszont meg kellett várni, hogy végezzen a kerti munkával.

Ha azt hinnék, hogy ezzel véget értek a megpróbáltatások, ki kell ábrándítani Önöket: a délután beköszöntével kezdetét vették a koncertek a közeli Sziget fesztiválon, ami Ördög Nóra elmondása szerint "monoton hangforrást biztosított jó két órán át".

A nyikorgó kertkapu, amin keresztül a stábtagok közlekedtek, már csak pont volt az i-re, mert valakinek mindig pont akkor kellett átmenni rajta, amikor véletlenül épp minden más elcsendesült.

Zűrzavaros kezdés, de bízzunk benne, hogy a nehézségek után annál tökéletesebb lesz az augusztus utolsó hetében startoló tehetségkutató műsor!

Balázsnak nem kihívás az X-Faktor

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.