Az elérzékenyülős jelenet nagyon tetszhetett...

Geszti, kétszer, ugyanúgy - Kamuznak az X-faktorban?

Egy szemfüles nézőnek tűnt fel, hogy ugyanaz a jelenet kétszer is látható volt az X-faktor tehetségkutató legutóbbi adásában: Geszti Péter reakciója.

2010.09.15 08:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Szívszorító jeleneteknek lehettek szemtanúi az X-faktor legutóbbi adásában a nézők - Keresztes Ildikó könnyes szemmel hallgatta a Cserháti Zsuzsa-számot éneklő Kállai-Kiss Zsófia dalát, Geszti Péter elérzékenyült arca is emlékezetes volt.

Olyannyira, hogy a pillanat két, különböző produkció alatt is látható volt. A nézők többségének nem tűnt fel, hogy egy és ugyanazon jelenetről van szó - Geszti csillogó szemmel mereng a kamerába, nyel egyet és biccent a fejével, jelezve, hogy tetszik a produkció - olvasható a comment.blog-on.

Több fórumozónak is feltűnt azonban a baki a világhálón, és többen csalódottságuknak adtak hangot az RTL Klubot illetően, melyet profibbnak gondoltak. Néhányan már-már a Győzike show-hoz hasonlították a műsort, a nézők megtévesztése miatt - egyesek szerint megjátszásnak tűnik.

Egy komment-et író szerint az X-faktor a maradék hitelességét is elveszíti azzal, hogy amatőrként állítanak be embereket, akiknek már van lemezük, videoklipjük, vagy játszottak valamiben, énekeltek reklámban, netán úgy kértek fel valakit szerepelni, hogy annak élő szerződése volt egy lemezcéggel - írja a comment.blog.

A fórumozók szerint a Megasztárban többnyire legalább kiejtették azokat az embereket, akik nem amatőrök, és akik már ismertként próbálkoztak, el is mondták, kicsodák ők.

Az X-faktorban azonban el akarják hitetni az emberekkel, hogy a továbbjutottak nem profi énekesek, és téved a google, meg a Youtube is - áll a comment.blog oldalon.

Nagyon viccesek az X-faktor zsűritagjai?

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.