Hiába hívta először az X-faktor ítészt a sztár

Malek Miklós kosarat adott Ördög Nórinak

Több mint tíz éve már, hogy a népszerű tehetségkutató fiatal ítésze úgy döntött, elhagyja Magyarországot - Ördög Nóri is hiába hívta kezdetben...

2010.09.15 11:25Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Fia távolléte miatt ma is sokat szenved Malek Miklós édesanyja, de mint mondja: a lényeg, hogy fia boldog legyen. Szerencsére az internet ma már segítségükre van abban, hogy gyakorlatilag minden történésről tudjanak a másik életében.

Ifjabb Malek Miklós több, mint egy évtizede Amerikában él, de szülei lélekben mindig vele vannak. Amikor pár hónappal ezelőtt a tehetség telefonja megcsörrent, Ördög Nóra hívta a kérdéssel: lenne-e kedve mentornak lenni az induló X-faktorban. Miklós elnevette magát, és közölte, nagyon kedves és megtisztelő a felkérés, de semmi esélyét nem látja annak, hogy igent mondjon - mesélte Malek Miklós az Epizódban.

Nóri azonban nem adta fel, megkérte, azért gondolkodjon az ajánlaton, mielőtt nemet mond. Miklós végül ritkán látott édesanyja nyomására elvállalta a munkát. Így most több hónapig együtt lehetnek.

Mivel családjukban mindenki művész, a kötelék mindig is laza volt. Esténként fellépések voltak, senki sem üldögélt otthon, ehhez szoktak hozzá. Ha azonban találkoznak, ott folytatják, ahol abbahagyták, nem szükséges hozzá a mindennapi kapcsolat - árulta el Malek Miklós az Epizód magazinban.

Malek Miklós - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A sztár szerint Amerikában is hatalmas siker lesz az X-faktor, mely hamarosan indul a tengerentúlon is. Le fogja gyűrni a konkurens American Idol-t.

A műsor utolsó szezonja már nem volt olyan jó, kicsit talán elfáradt. Malek Miklós elmondta, ha kint nem tetszett neki egy produkció, átkapcsolt a másik csatornára, de itthon minden énekest végig kellett hallgatnia - mégpedig azért, hogy kiszűrje az igazán jó előadókat.

Voltak vicces és szörnyű produkciók is, melyeken jót szórakoztak. Időnként azonban elképedt és felállva tapsolt, sőt, lúdbőrözött, és nem tudta elhinni, miért nem kapott ez az előadó máshol lehetőséget eddig - ismerte be Malek az Epizódban.

A sztár a lapban elmondta, ő nem tartja magát kemény ítésznek, inkább csak őszinte. Néha odamondogat a versenyzőknek. Véleményét azonban építő jelleggel mondja, talán otthonról hozza ezeket az egymondatos instrukciókat. A többi mentor nevet a "halk szavú gyilkoson", ahogy maguk között elnevezték - adta hírül az Epizód magazin.

Malek Miklós egy kutyából is képes énekest csinálni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.