Ötödik hónapban van a magyar sztár!

Malek Andrea 42 évesen gyermeket vár

Októbertől eggyel többen lesznek Malek Andreáék, ugyanis a színész-énekesnő már az ötödik hónapban van.

2010.07.03 11:00Kiskegyed

A Bécsben élő énekesnő-színésznő, Malek Andrea 42 évesen döntött úgy, hogy két kamaszkorú fia mellett ismét vállalja az anyaszerepet.

Férje a bécsi zeneszerző-karmester, Walter Lochmann, akivel tavaly márciusban, öt év együtt járás után kötötte össze az életét.

Andrea az ötödik hónapban van, de babonából nem szeretne nyilatkozni a terhességéről. Ugyanis tudja, hogy negyvenen felül jóval több kockázattal jár.

„Csak annyiról van szó, hogy októbertől eggyel többen leszünk. Amúgy sem vagyok igazán mamatípus, kamasz fiaimnak is inkább a testvére vagyok, mint az anyja.” - mondta el a Kiskegyednek Malek Andrea.

Malek Andrea csitrikora óta nem változik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.