Tragédia után örömhír a sztárcsaládban

Igaz! Gyermeket vár John Travolta és Kelly Preston

Talán sikerül egy kicsit felednie gyermeke tragédiáját a Travolta családnak - A Grease egykori sztárja és felesége, Kelly Preston hivatalosan is bejelentette, hogy ismét szülői örömök elé néznek!

Újra megjelent a nyilvánosság előtt a Travolta család! képgaléria

2010.05.19 15:30ma.hu

A napokban már kiszivárogtatta a sztárpár közeli ismerőse, hogy Travoltáék 16 éves fiuk tavalyi halála után elhatározásra jutottak, és szeretnének még egy gyermeket vállalni tízéves kislányuk, Ella mellé.

Kelly, Ella és John Travolta

Most elsőként a People magazinnal közölte hivatalosan is az örömhírt John Travolta és Kelly Preston: újabb utód érkezik a családba!

Közleményük szerint lehetetlen titkot tartani, különösen, ha ilyen csodás hírről van szó.

Így ők szeretnének lenni az elsők, akik elmondják a nagy hírt, miszerint családjuk újabb taggal bővül.

John Travolta és Kelly Preston már nem fiatalok, a színész 56, neje 47 esztendős, de bátran belevágnak a családbővítésbe.

Fiuk, Jett Travolta másfél éve, január 2-án hunyt el a bahamai nyaralásukon - A Kawasaki-szindrómában szenvedő kamasz rohamot kapott, életét már nem tudták megmenteni.

A családot szörnyen megviselte a tragédia, különösen John Travolta nem érezte képesnek magát arra, hogy a történteket valaha is feldolgozza.

Az új csöppség érkezése minden bizonnyal feledteti majd egy kicsit Jett hiányát...

Travoltáék kutyáit halálra gázolták!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.