Eddig nem ment emberek közé a család...

Képekben: Felbukkantak a tragédia sújtotta Travoltáék

Hosszú hónapok óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt a Travolta-család - januárban vesztették el tragikus körülmények között fiukat. Most azonban kislányukkal pózoltak együtt a vörös szőnyegen.

Újra megjelent a nyilvánosság előtt a Travolta család! képgaléria

2009.11.12 17:25ma.hu

Az Old Dogs című Disney-produkció premierjére érkezett a hollywood-i El Capitan Színházba a Grease egykori sztárja, John Travolta, felesége Kelly Preston és lányuk, Ella Bleu.

A család azóta nem jelent meg nyilvános rendezvényen, mióta január elején tragikus körülmények között elhunyt 16 éves fiuk, Jett Travolta.

Travolta a fiával - imádta a beteg Jett-et

A fiú kisgyermekkora óta Kawasaki-szindrómában szenvedett, a végzetes napon a bahamai nyaralóban lett rosszul, ahol a család vakációzott. Életét már nem tudták megmenteni a kiérkező mentők sem.

Úgy tűnik, a híres színészpáros kezdi feldolgozni a tragédiát - John Travolta, akiről korábban az a hír járta, valósággal belebetegedett fia elvesztésébe, lányához és nejéhez hasonlóan mosolyogva pózolt a fotósoknak.

A pár természetesen nem tagadja, hogy amióta Jett meghalt, kemény harc minden napjuk, hogy ne gyengüljenek el a mindennapokban.

Családjuk, barátaik és az egyház, amelyhez tartoznak, nagy segítséget nyújtanak nekik, hogy erősek maradjanak.

Travoltát összeroppanástól féltették!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.