A színész belebetegedett fia halálába...

Fotók - Szomorú! Nejét is elveszítheti a bánatos John Travolta

Az idő nem gyógyítja a sebeket a népszerű hollywood-i színész esetében - John Travolta januárban vesztette el 16 éves fiát, és egyre mélyebb depresszióba süllyed...

Már csak emlék: Együtt John, Kelly, Jett és Ella Travolta képgaléria

2009.09.01 09:48ma.hu

Az elmúlt több, mint fél év nem enyhítette a Grease táncoslábú sztárjának fájdalmát - Sőt. John Travolta képtelen elviselni, hogy fiát, a 16 évesen, rohamban elhunyt Jett-et nem láthatja többé.

A család a Bahamákon töltötte a tavalyi év végét és a szilvesztert is ott köszöntötték - nem sokkal később, január 2-án történt a tragédia.

Travolta Jett-et furikáztatta a golfautóban

A gyermekkora óta súlyos beteg, Kawasaki-szindrómában szenvedő Jett a hotel fürdőszobájában esett össze, egy roham következtében, és életét már nem tudták megmenteni.

John Travolta és neje, Kelly Preston színésznő összetört - Ám úgy tűnik, míg felesége ma már valamivel jobban van, a színész képtelen túltenni magát a fiuk elvesztésén.

A sztár ijesztően megváltozott, családja és alkalmazottaik is aggódva szemlélik viselkedését.

Először pszichlógushoz, majd spiritisztához fordult, abban a reményben, hogy beszélhet Jett-el, aki szerinte üzenni akar neki valamit.

Éjjelente nem tudott aludni, fel-felordított, sétált a lakásban és magában beszélt.

A helyzet mára sem sokat változott. Idegei kezdik felmondani a szolgálatot, és alaposan meg is hízott.

A sztár, aki éjszakánként az utóbbi időben golfautójával körözött a pályán, ahogy régen ezt a fiával együtt tette, lassan a házasságát is veszélybe sodorja.

Címlapon: túléli a házasság a bánatot?

A Star magazin arról számolt be, hogy Travolta bezárkózva éli életét floridai birtokán, míg a neje, Kelly Preston a munkába menekül.

Fél éve folyamatosan forgat, és általában vele megy Ella, a nyolcéves kislányuk is.

A Travolta família egyik ismerőse a Star-nak azt mondta, bár a gyász eleinte közel hozta John-t és Kelly-t egymáshoz, később egyre mélyebb lett köztük a szakadék.

A színész állítólag többnyire ágyban marad otthon, floridai házukban és azon gondolkodik, miért vették el tőle a fiát...

Denzel Washington, Travolta kollégája pedig arról számolt be, hogy John egyik pillanatban jobban van, a másikban sírva fakad.

Aggódnak John Travolta elmeállapotáért - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.