A színész teljesen összetört...

Képek - Szívroham okozhatta Travolta 16 éves fiának halálát

A 16 éves Travolta-fiú a család ügyvédje szerint szívrohamot kaphatott, ez okozhatta a halálát - A Grease sztárjának idősebbik gyermeke január 2-án hunyt el.

Már csak emlék: Együtt John, Kelly, Jett és Ella Travolta képgaléria

2009.01.05 11:22MTI

Mélyen lesújtotta John Travoltát és feleségét, Kelly Prestont 16 éves fiúk hirtelen halála. A világhírű amerikai színész házaspár elsőszülött gyermeke, Jett Travolta pénteken halt meg egyelőre ismeretlen okokból.

A család a Bahama-szigeteken töltötte az ünnepeket, és itt történt a tragédia. A szülők két nap elteltével törték meg a csendet. Közös közleményükben köszönetet mondtak "a világ minden tájáról érkezett részvétnyilvánításokért".

Már csak hárman lesznek: Kelly, Ella és John Travolta

"Megszakad a szívünk, hogy ilyen kevés időnk volt vele", és "egész életünkben megőrizzük azoknak a pillanatoknak az emlékét, amelyeket együtt töltöttünk" - fogalmazott a házaspár.

A fiatal fiút péntek reggel találták meg a fürdőszobában eszméletlen állapotban. A mentők kórházba szállították, de az orvosok nem tudták megmenteni életét.

A boncolás után, a szülők reményei szerint már a hét közepén, hazaszállítják Jett holttestét a floridai Ocalába, s itt temetik majd el.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi is történt a kisgyerek kora óta súlyos beteg Jett-tel. A rendőrség közleménye szerint egy gondozó talált rá a fiúra péntek reggel, s utoljára akkor látták életben, amikor előző este bement a fürdőszobába.

Michael McDermott, Travolta egyik ügyvédje vasárnap közölte, hogy ennek ellenére sem hiszi, hogy Jett sokáig lett volna egyedül. Hangsúlyozta, hogy két bébiszitter is felügyelt egész este a fiúra.

McDermott úgy vélte, hogy Jett szívrohamot kaphatott, s ez okozta halálát. A People magazin internetes oldalán korábban azt írta, hogy a fiú elesett a fürdőszobában, és erősen beverte a fejét.

Jett Travolta egy szőnyegtisztító szerrel szemben fellépett allergiás reakció szövődményeként kétéves korában betegedett meg Kawasaki kórban, amely az érfalak gyulladását jelenti, és legtöbbször a szívkoszorúér tágulását eredményezi.

A TMZ.com portál Travolta ügyvédjeire hivatkozva vasárnap azt írta, hogy Jett rendszeresen szenvedett rohamoktól, amelyek görcsökkel és eszméletvesztéssel jártak.

Több amerikai média azt is állította, hogy Jett autista, de ezt a szülők soha nem ismerték el. Az 54 John Travoltának és 46 éves feleségének van még egy 8 éves kislánya, Ella Bleu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.