Döbbenetes titokra derült fény a gyermek körül!

Rossz döntés! Travolta halálra ítélte a saját fiát!

Újabb hírek derültek ki Jett Travolta haláláról! John Travolta fiának halálával kapcsolatban a mentősök mesélték el, hogy amikor fia rosszul lett azt követelte, hogy ne a kórházba szállítsák Jettet, hanem a reptérre.

2009.09.24 19:20ma.hu

A napokban a bíróság elé tárt bizonyítékok szerint a sztár megtagadta az orvosi segítséget Jettől.

A mentők állítása szerint a színész nem engedte, hogy a fürdőszobában eszméletlenül talált Jettet a tízpercnyire lévő kórházba szállítsák, helyette követelte, hogy vigyék a fiút a mintegy 50 kilométernyire fekvő reptérre.- írja a cbsnews.com.

A kiskora óta Kawasaki-szindrómában szenvedő, epilepsziás Jett akkor már nem lélegzett, a mentőorvos próbálta újraéleszteni. A fiú végül holtan került a kórházba, ahol már nem tudtak segíteni rajta.

Ha a mentők állításai bizonyítást nyernek, John Travoltát halált okozó veszélyeztetéssel vádolhatják.

Különös csavar a tragikus történetben, hogy a sztár szerepe fia halálában egy 18 millió dolláros zsarolás révén látott napvilágot.

Jett és John Travolta

Fia januári halála után nem sokkal egy bahamai köztisztviselő éppen ekkora összeget követelt a sztártól, hogy ne hozzon nyilvánosságra bizonyos, Jett gyanús halálával kapcsolatos dokumen tumokat.

Travolta feljelentette a zsarolót, aki ezután a bíróság elé tárta a bizonyítékokat, amelyek viszont Travoltát hozzák súlyos helyzetbe.

Az ügyben tovább folyik a vizsgálat, és ha bebizonyosodik, hogy a színész megvonta Jettől a gyógyszert, és az orvosi segítséget is megtagadta, akár fia megölésével is megvádolhatják.

Travolta fiát elhamvasztották!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.