Fia halálával sakkban tartották

Képek! Őrizetbe vették Travolta zsarolóit!

Őrizetbe vett a Bahama-szigeteki rendőrség két férfit, köztük egy helyi szenátort azzal a gyanúval, hogy pénzt akartak kicsalni John Travoltától.

Képek John Travolta családjáról! képgaléria

2009.01.24 11:35MTI

Az ügyvéd-politikust helyi idő szerint csütörtökön vitték be kihallgatásra. A másik gyanúsított egy mentőautó-sofőr, aki hírek szerint egy sor bulvárlapnak nyilatkozott arról, hogyan próbálták újjáéleszteni a kétszeres Golden Globe-díjas színész 16 éves fiát, Jettet. 

A krónikus betegségben - Kawasaki-szindrómában - szenvedő fiú január 2-án hunyt el a Travolta-család Bahama-szigeteki villájában, a hivatalos közlés szerint görcsökkel járó rohamban. A hatóságok nem közölték, a gyanúsítottak mivel próbálták zsarolni a sztárt. Korábbi hírek szerint a két férfi állítólag a haldokló fiúról készült fotókért cserébe követelt pénzt Travoltától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.