Próbáltak belőle 25 millió dollárt kicsikarni

Travolta találkozott zsarolóival

Megérkezett a Bahamákra John Travolta, hogy tanúvallomást tegyen zsarolóinak tárgyalásán. A "Szombat esti láz" és a "Ponyvaregény" sztárjától egy helyi politikus és egy mentősofőr próbált 25 millió dollárt kicsikarni.

Képekben John Travolta és családja! képgaléria

2009.09.27 16:30rtlbulvar.hu

Szerda délután jelenik meg a bahamai Nassau egyik bíróságán John Travolta, hogy meghallgassák Tarino Lightbourne mentőautó-sofőr és Pleasant Bridgewater a szigetország egyik volt szenátorának perében.

A férfit és a politikusasszonyt azzal vádolják, hogy megpróbálták megzsarolni a színészt, miután fia, Jett meghalt a Bahama-szigeteken még január elején.

A feljelentés szerint a vádlottak azzal fenyegették meg a sztárt, hogy nyilvánosságra hoznak egy dokumentumot a fia haláláról, ami tönkreteheti az életét.

Állítólag egy olyan papírról van szó, amelyben Travolta arra kéri a mentősöket, hogy ne a helyi kórházba, hanem egyenesen a repülőtérre vigye őket, miután a 16 éves Jett rohamot kapott.

Végül is a gyermeket kórházba szállították, és ott is halt meg. Travolta tagadja, hogy bármit is aláírt volna, és szintén színész feleségével, Kelly Prestonnal feljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.