Nem fiatalok már, de belevágnak...

Képek: Fiuk meghalt - Travolta és neje újra babázna!

Januárban hatalmas tragédia érte a táncoslábú színészt és családját - Tizenhat éves fiukat, Jett-et betegsége miatt elvitte egy roham. Úgy tűnik, Travoltáék igyekeznek felülkerekedni a fájdalmon, és újabb gyermeket terveznek.

Újra megjelent a nyilvánosság előtt a Travolta család! képgaléria

2010.05.17 17:30ma.hu

John Travolta és párja, Kelly Preston mindketten közel vannak már az ötvenhez, de most újra gyermekvállaláson törik a fejüket - Ez azt jelzi, hogy a hollywoodi sztárpár már túl van a fiuk halála okozta sokkon.

Már csak emlék a négytagú Travolta család...

John Travolta sokkal rosszabbul viselte a tragédiát, mint a neje és a lányuk - egyre furcsábban viselkedett, már attól féltek, beleőrült a fájdalomba...

Kelly Prestonnak és a színésznek Jett-en kívül egy lánygyermeke van, a nyolcéves Ella.

A National Enquirer azonban úgy tudja, most újabb baba érkezhet a családba. A színésznő és férje sem fiatal már, ezért tisztában vannak azzal, hogy nem egyszerű dologba vágnak bele.

A lap értesülései szerint azonban vállalják a nehézségeket a gyermekért. Kelly Preston szakemberek segítségét kérte, hogy újra teherbe eshessen.

John Travolta élvezte a futamot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.