Gyermeket vár Boros Kriszta

Nehéz döntés volt - egyedül neveli majd érkező babáját a híradós

Boros Kriszta egyre többet mosolyog - Az RTL Klub Házon kívül című műsorának felvételén már egyértelműen kiderült boldogságának oka. A műsorvezető gyermeket vár.

2010.05.30 10:40rtlklub.hu

Boros Kriszta a nyári szünet előtti utolsó forgartási napon elmondta, hogy bár a műsor szeptembertől visszatér a képernyőre, ő maga az élet legszebb feladatának, az anyaságnak szenteli majd életét.

Nagyon örül a babának, azonban örömébe üröm is vegyül. Nem titkolja, hogy a gyermeket egyedül kell vállalnia. Nem könnyű a döntés, mégis egyértelmű a válasz.

"A kapcsolatnak - melynek ez a gyermek a gyümölcse - hamarabb vége lett, minthogy kiderült volna, hogy van egy gyümölcse, és hát ez a kapcsolat helyrehozhatatlan. Szerencsére barátsággal váltunk el, de nem fogunk együtt élni. Tehát én a gyereket ebben az értelemben egyedül fogom felnevelni. Viszont nagyon sokan vannak körülöttem. Mindig sejtettem, hogy sok barátom van, de most tudtam meg, hogy sok barátom van” – mondta a műsorvezető.

A kisbaba szeptemberre várható, így a Híradóban nyáron még láthatjuk Krisztát. Utána pedig az élet legszebb feladata jut neki, amelynek – ahogy ő fogalmaz - minden pillanatát tökéletesen átélni és élvezni akarja.

Kriszta elmondta, hogy elfogadta ezt az élethelyzetet, és próbálja belőle kihozni a legjobbat. Bár eddig kereste a tökéletes férfit, nem találta, de most ősszel életet ad várva várt kisfiának.

Belefogyott a szerelembe a hűtlen híradós

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.