Villámesküvő - jön a baba?

Igen, miniben: megbotránkoztatta Ördög Nóra a helyieket?

Titokban egybekelt Nánási Pál fotós és a csinos műsorvezető, Ördög Nóra - Tihanyban álltak oltár elé, a helyiek pedig megdöbbentek a sztár öltözetén.

Ördög Nóri szexis nyuszis képei! képgaléria

2010.09.08 07:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed - RTL Klub

Szűk családi körben mondta ki az igent egymásnak Ördög Nóra és Nánási Pál Tihanyban - Korábbi esküvőjén földig érő menyasszonyi ruhában, most viszont rövid, fekete miniszoknyában állt oltár elé a műsorvezető, némileg meghökkentve ezzel a helyieket.

A Napi Ász informátora szerint a ruha rövidségén képedtek el, és többen azt is látni vélték, hogy Nóra pocakja mintha dudorodna. A páros gyalog ment fel az apátsághoz, egy, az esküvő idejére kibérelt házból.

A mórahalmiak, Nóra családja busszal érkezett. Nóra és Pál külföldre utazott nászútra. A ceremónia egyébként annyira titokban zajlott, hogy még egyes barátok is csak a lapokból tudták meg.

Nánási Pál csak nemrég vált el, mivel korábbi nejével Görögországban házasodott össze, ez megnehezítette a válást. Emiatt a pár itthon is egybekelt, honosítva a dolgot, és csak ezután ment könnyebben a válás - tudta meg a Napi Ász.

Nóra és Pál - Fotó: Kiskegyed

Ördög Nóra két és fél évvel ezelőtt vált el férjétől, Kristóftól, aki szintén televíziós. Annak idején hónapokig velük volt tele a sajtó.

Gyakorlatilag az indította el a lavinát, hogy Nóra modellt állt a Playboy magazinnak, ahol Pál volt a fotósa, és románc szövődött közöttük, melyet egy idő után már nem is titkoltak.

Közben kiderült, hogy a műsorvezető házasságával régóta gondok voltak, és a páros barátai nem is értették, Kristóf és Nóra miért házasodott egyáltalán össze.

Többször szakítottak, és a férfi meg is csalta Nórát. Az egybekelés után fél évet sem bírt ki a házasságuk.

Nánási Pállal azonban a kezdetek óta dúl a szerelem, és Ördög Nóra nemrég úgy nyilatkozott, már a gyermekvállalás is megfordult a fejében. Szeretne azonban mindent jól csinálni. Úgy fogalmazott: jó lenne, ha a családalapítás és a karrier kiegészítené egymást.

Tudjon meg többet a titkos esküvőről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.