Beszóltak az X-faktor zsűrijének...

"Keresztes Ildikó turkálós, Geszti pincérruhát visel"

Lakatos Márk stylist alaposan megmondogatta véleményét az X-faktor zsűrijének öltözékét illetően - Az eddig látott négy adásban ugyanis ugyanazt a ruhát viselték a zsűritagok, nem is akármilyet.

2010.09.20 08:29ma.hu

Kiütötte a biztosítékot Lakatos Márk stylist-nál az X-faktor zsűrijének kinézete - a világszínvonalú produkcióként beharangozott RTL Klubos műsorban Lakatos szerint nem az a gond, hogy a zsűritagok nem öltöznek át adásról adásra.

Az X-faktor plakátja láttán tett először észrevételeket. Mint mondta, az főszerkesztői döntés, ha hétről-hétre ugyanazt viselik a zsűritagok, mivel az adásokat előre veszik fel, és a készítők nem tudják, melyik adásnapon kiket tudnak beszerkeszteni.

Ez nem a műsor stylist-jainak döntése - az sokkal zavaróbb, hogy az X-faktor plakátján hogy néznek ki a zsűritagok. Keresztes Ildikó ruhája az olcsó, sőt a turkálós színvonalat képviseli, Geszti Péter pedig egy fizetőpincérre hasonlít. Azt sem kommentálná, hogy Gesztire és Malek Miklósra ugyanazt az övet adták. Úgy hallotta, hogy az X-faktor nézettsége így is jóval nagyobb, mint a Megasztáré, ebből látszik, hogy a nézők számára még mindig nem fontos a vizuális megjelenés. Lakatos Márk hozzátette: szerinte Nagy Feró ruhája sikerült a legjobban a plakáton.

Náray Tamás, az X-faktor vezető stylistja hallani sem akart Lakatos kritikájáról. Mint mondta, ez nem az ő problémája, hanem Márk dolga és Márk problémája - adta hírül a Napi Ász.

Bár az X-faktort valóban nagyon sok néző szereti, és a már ötödik szériáját megért Megasztárhoz képest több újítást is hozott, nem az első kritika éri elindulása óta a műsort.

Nemrég egy internetes fórumon indult vita arról, vajon mennyire hiteles az a műsor, ahol két egyforma jelenetet vágnak be ugyanarról a zsűritagról, két teljesen különböző produkció kapcsán.

Geszti Péter egyik elérzékenyült pillanatáról volt szó, amely két, különböző előadó produkciója alatt is látható volt. A nézők többségének nem tűnt fel, hogy egy és ugyanazon jelenetről van szó. Geszti csillogó szemmel mereng a kamerába, nyel egyet és biccent a fejével, jelezve, hogy tetszik a produkció.

A nézők többségének nem tűnt fel a dolog. Több fórumozó azonban észrevette, és kifejezte csalódottságát. Van, aki megírta: profibbnak gondolta a műsort.

Néhányan már-már a Győzike show-hoz hasonlították azt, a nézők megtévesztése miatt. Volt, aki azt kifogásolta, hogy az X-faktorban amatőrként állítanak be embereket, akiknek már van lemezük, videoklipjük, vagy játszottak valamiben, énekeltek reklámban.

Kiakadtak az X-faktor fellépőjétől!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.