Szabó Mariann egyszer sem lett feleség

Kétszer dobta Dunába eljegyzési gyűrűit az X-faktor sztárja!

Ugyan két alkalommal is megkérték a tehetséges Szabó Mariann kezét, a gyűrű mindkét alkalommal a Dunában landolt...

2010.10.14 06:29Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Szabó Mariann kivégzésen érezte magát, mielőtt Nagy Feró meg nem szólalt - írja az Epizód magazin. Az X-faktor zsűritagjának arcáról ugyanis lehetetlen volt leolvasni, mit gondol. Zokogva várta az ítéletet. Amikor mentora elárulta, hogy bejutott a legjobb 12-be, Mariann térdre borult Feró előtt, aki végül azzal engedte el a lányt: seggbe rúgja, ha nem fog menni a dolog!

Mariann a lapban elárulta: csak egy vicces fogadás miatt jelentkezett a műsorba, melynek tétje egy üveg tequila volt. Ma azonban már keményen küzd, hogy versenyben maradhasson. Rengeteget énekel, készül, a pasik nem férnek most bele az életébe. Mariann úgy érzi, ez most az utolsó lehetősége, a férfiakra nincs ideje sem fizikailag, sem érzelmileg. Nagyon foglalt, sok megkeresése van - vallotta be az Epizód magazinnak.

Szabó Mariann - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A tehetséges lánynál nincs olyan, hogy ideális férfi. Mint mondja, ha egymás mellé állítaná eddigi kedveseit, látni lehetne, mennyire különbözőek. Abban azonban hasonlítottak valamennyien, hogy volt egy kis közük a zenéhez. Nem szándékosan választ pedig így, de mindig így alakult - mesélte Mariann az Epizódban.

Az énekesnő elárulta, sosem kereste tudatosan az igazit. Mindig bízott abban, hogy mellé csapódik valaki egy laza bulin, akinek a mentalitása hasonló az övéhez. Sosem kereste, mindig valahogy rátalált a szerelem.

Sosem volt az a romantikus lány, aki hófehér menyasszonyi ruháról álmodozik. Inkább az a Billy Idol-féle tetszik neki: fehér fürdőruhában és sortban, fehér pólóban odaállni, hogy "ja, bírlak!". Nem vágyik arra sem, hogy hatszázan legyenek az esküvőjén - mondta el az Epizódban Szabó Mariann.

Hozzátette: barátaival azon szokott viccelődni, ha egyszer lesz esküvője, bérelnek egy hatalmas csarnokot, kaja nem lesz, csak pia, és karaokéznak egy nagyot. Mariann azonban már kétszer majdnem férjhez ment! Mint mondta, először azért kapta a gyűrűt, mert a párja külföldre ment tanulni, és ezzel pecsételték meg a kapcsolatukat. Nem érte váratlanul a lánykérés. Ám a fiúval szétmentek.

Akárcsak a másik sráccal. Az első gyűrűjét a Dunába dobta Mariann hirtelen felindulásában, a második már a tradíció miatt végezte ugyanott - mesélte a lány az Epizódban. Mariann elárulta, az "ötéves tervében" benne van a családalapítás.

Eddig három és fél komoly kapcsolat volt az életében. A leghosszabb majdnem négy éves volt. Szeretne persze gyermeket, de úgy érzi, még ráér ezzel. Meg kell lelni a megfelelő embert és rávenni a gyerekprojektre, mert 40-50 évesen már nem olyan vicces szülni - vélekedett Mariann az Epizód magazinban.

Így élnek mától az X-faktor döntősei

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.