Beköltöztek az X-Faktorosok

X-Faktor: célegyenesben az élő verseny

A Megasztár után az X-Faktor is elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol már nem a szakmai zsűri, hanem a közönség szava dönt egy-egy versenyző sorsáról.

Képekben az X-Faktor élő adásába jutott versenyzők képgaléria

2010.10.11 18:29ma.hu/ fotó: MTI

Nagy fordulóponthoz érkezett az X-Faktor, az RTL Klub énekes tehetségkutató versenye. 2010 legnagyobb tévés vállalkozása eljutott az egyik legfontosabb eseményéhez.

Véget ért a Mentorok háza, összejött a 12 legjobb produkció. A versenyzők beköltöztek a Corvin sétányra, ahol luxuskörülmények között készülhetnek az élő adásokra.

Az X-Faktor már eddig is médiatörténelmet írt, minden alkalommal jóval magasabb nézettséget produkált, mint a vele egy idősávban futó bármely műsor. 7 hete a legnézettebb tévéműsor a kereskedelmi televíziók számára fontos 18-49 éves korcsoportban.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A versenyzők mostantól közel a próbatermekhez, viszonylagosan nyugodt körülmények között csiszolgathatják produkcióikat. Egymást is jobban megismerhetik, barátságok szövődhetnek közöttük.

Október 16-án, szombaton pedig indul az élő X-Faktor!

Nagyon viccesek az X-Faktor zsűritagjai?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.