Másodjára fiút szeretne az X-faktor mentora

Micsoda hír! Geszti Péterék második gyereküket várják

Öt hónapja tudja már a szűk család, hogy érkezik a második baba Geszti Péterhez és párjához - a nagyérdeműnek azonban csak most árulták el!

2010.10.14 14:29ma.hu

Kamerák előtt árulta el Geszti Péter, az X-faktor elfoglalt mentora a nagy örömhírt: másodjára is édesapa lesz. A sztár a Fókuszban nyilatkozott kedvesével, Edittel. Kiderült: családjuk is tudja már öt hónapja, hogy új jövevény érkezik Péterékhez, ők azonban egyelőre nem szerették volna ország-világgal tudatni ezt.

A boldog pár egy parkban ülve mesélt arról, hogy végre jön a második baba, akit már nagyon vártak. Azt is elárulták: kislányuk, a kétéves Sárika is itt, a parkban játszadozva tudta meg tőlük, hogy kistestvére lesz. Nagyot nézett, nem értette a dolgot. Anyukája megkérdezte tőle: "Örülsz? Csúszdázol majd vele?" A kislány azonban mogorván annyit mondott: nem! - nevette el magát Edit.

Péter és párja sokáig titokban tarthatta az örömhírt, mivel a sztár kedvesén nemigen látszik a terhesség, az ötödik hónap ellenére sem. Az első babánál is így volt. Egyelőre nem tudják, fiuk vagy lányuk lesz, de a neveket már keresik.

A húszhetes ultrahangon majd megtudják, fiú- vagy lánynévben gondolkodjanak-e. Péter szinte biztos abban, hogy másodjára fiuk születik. Ahogyan abban is, hogy gyermekében benne lesz az "x-faktor..."

Geszti Péter és Edit egyébként sokszor szakítanak időt arra, hogy csak kettesben is elutazzanak valahová, kiránduljanak egyet. Mint az X-faktor mentora elmondta, ők nemcsak anyuci és apuci, hanem Péter és Edit, akiknek magukra is tudniuk kell koncentrálni, főleg a hétköznapi hajtás közepette.

Geszti legyűrt egy csomó traumát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.