Egymásnak esett Péter és a "nemzet csótánya"

Feró: Geszti az arcomba vágta a kesztyűt

Még el sem indult a műsor, melyben mindketten a zsűriben ülhetnek majd, Geszti Péter és Nagy Feró máris egymás torkának ugrott. Számítanak a szakmai összetűzésekre.

2010.06.03 16:12ma.hu

Ha minden igaz, az X-faktor ítésze lesz Nagy Feró és Geszti Péter is - A zenészek azonban már a műsor indulása előtt egymásnak estek. Geszti beszólt a poén kedvéért a "nemzet csótányának", Közölte, bár elismeri Ferót és kedveli is, eltérő kulturális és zenei közegből jöttek, ezért lesznek nézeteltéréseik.

Feró válaszolt, miszerint Péter megjegyzését nem engedheti el a füle mellett. Mondhatni az arcába vágta a kesztyűt, kivonta a kardját. Minden tisztelete Gesztié, de úgy érzi, repülni fog, akár a Rapülők, ha vele szembe száll. Nagy Feró célul tűzte ki Péter legyőzését a műsorban. Mint mondja, vérre menő vitáik nem lesznek, de szakmaiak biztosan. Az X-faktorban ugyanis nemcsak a tehetségek, a mentorok is versenyeznek. Ezért szeretne alaposan felkészülni Gesztiből - mondta a Napi Ásznak a zenész.

A zenész először nemet mondott arra, hogy szerepeljen az X-faktorban - ennek oka pedig, hogy méltatlannak tartotta a saját megmérettetését.

Feró megdöbbent azon, hogy neki is részt kellett vennie a válogatáson, mielőtt beülhet az X-faktor zsűrijébe, anyacsatornája csak ebben az esetben engedte volna képernyőre. Feltette a kérdést: miért kell ennyi év zenei múlttal a háta mögött is bizonyítania?

Nagyon felbosszantotta a dolog, nem értette, miért van erre szükség. Úgy vélte, ha talán nem ismerik eléggé, hogy hogy megítéljék, alkalmas-e a feladatra, akkor hagyják is a dolgot annyiban.

Nem sokkal később azonban Nagy Feró is látta, hogy a műsorban nemcsak zsűrizni fog, hanem mentorként is szerepet kell vállalnia a tehetségek felkutatásában.

Ekkor megértette, hogy nem árt egy válogató. Kifejezte egyébként reményét, hogy az ősszel képernyőre kerülő X-faktor győztese külföldön is elismert sztár lehet. Már ő sem bánja, hogy próbára tették büszkeségét.

Nagy Feró előtt tiszteleg a nők bálványa

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.