"Kenni szeretek, de nem napolajjal..."

Nagy Feró nem hagyott ki se combot, se feneket

A rocker sikamlós élményekben részesítette a strandoló szépségeket - Az I Love Balaton adásában a napozásé volt a főszerep, Nagy Feró pedig nemcsak a napfürdőzés, de a kenegetés nagymestere is...

2009.07.09 06:45rtlbulvar.hu - Fotó: nagyfero.hu

Az I Love Balaton adásában a napozásé volt a főszerep. Ennek a közkedvelt tevékenységnek azonban ma már elengedhetetlen kelléke a megfelelő védelmet nyújtó naptej használata is.

Ez ügyben a Beatrice legendás frontembere, Nagy Feró nyilatkozott, hiszen a zenész életének nagy részét a Balcsinál tölti.

Feró bevallotta, imád napozni. Amikor csak teheti, függetlenül attól, hogy éppen a motoron ül, vagy egy strandon pihen, megállás nélkül sütteti magát, de a rettegett UV-sugárzásra rá se bagózik.

Nem keni magát, azonban másokra, főleg a csinos hölgyekre mindig szívesen viszi fel a szükséges védőréteget.

Nem volt ez másképp a Cool napsütötte strandján sem, Ferót nem kellett kétszer kérni, hogy bemutassa a napolajozási tudományát.

- Kenni azt szeretek! De nem ám napolajjal! – és már magához is ragadta a sört, a mézet és a csokoládé krémet.

A szépséges lányok azonnal kezes báránnyá szelídültek, önfeledten élvezték a rocker rutinos mozdulatait: se comb, se has, se fenék nem maradt ápolatlanul.

Feró hosszú évek tapasztalatait mutatta meg most a nézőknek, hiszen a rocker-élet egyértelmű velejárója, hogy az ember fia profi napolaj-kenővé válik.

- Rengeteg időt töltöttem a Balatonnál. Koncertek, turnék, nyaralások. A legnagyobb élményem egy egész hónapos turné volt, amit az Omega együttessel csináltunk anno. Siófokon laktunk, bejártuk az egész térséget és rengeteg csinos lányt ismertünk meg, és kentünk be, persze!

Ezeknek a tapasztalatoknak azonban Feró már csak ritkán veszi hasznát, hiszen boldog házasságban él, és a nyugodt, csendes nyaralásokat részesíti előnyben.

Bevallása szerint azokat a Balatonnál töltött napokat imádja, amikor a közös fényképet és autogramokat követelő rajongóktól nyugta van, akár pucéran fekhet a napon, élvezheti a háborítatlan nyugalmat és a kellemes pancsolást.

Nagy Feró producer lesz? Olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.