Együtt vezet műsort a zenésszel

Petra elárulja: milyen Nagy Feróval ébredni reggelente

A Danubius rádió volt műsorvezetője, Péter Petra a Szigeten garázdálkodott épp, amikor a sztártévé riportere rábukkant, és kifaggatta arról, hogy milyen Nagy Feróval ébredni reggelente.

2009.08.20 10:30Tabu tv

Egy vidéki rádióban együtt vezet ébresztőműsort Péter Petra és Nagy Feró.

Elmondása szerint nagyon sokat köszönhet a Danubiusnak, de itt sokkal jobban érzi magát.

"Odahívtak a Pelikán rádióhoz programigazgatónak. Az, hogy a Feró reggel volt, az már adott volt, de az szerintünk nem volt túl szerencsés, hogy valaki egyes egyedül ül benn reggel hajnalban, hiszen egyrészt nem tudja önmagát annyira pörgetni, másrészt pedig a páros műsorvezetés mindig szerencsésebb"
- meséli a Tabu Tv riporterének Péter Petra, aki már 13 éve szerelmese a hivatásának.

Petra egyébként imád Nagy Feróval együtt dolgozni, hiszen elmondása szerint nála fegyelmezettebb, pontosabb, munka iránt alázatosabb emberrel kevéssel találkozott.

"A Feró nagyon pontosan csinálja azt, ami a feladata. Odafigyel a megszólalások idejére, de ha belőle kitör, akkor Ő mondja, és ezt nem is bánom, ha belőle ömlik a szó" - mondta el a Tabu Tv-nek Péter Petra, aki sokkal jobban szeret a Pelikán rádióban műsort vezetni, hiszen elmondása szerint a nagy rádiókban olyan nyomás van a műsorvezetőkön, ami összeszorítja őket.

Nagy Feró megkente a csajokat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.