Fellázadtak az X-Faktor ellen

Botrány: Miért kellett Szirota Dzsenifernek kiesnie?

Nem értik a rajongók, miért nem jutott be a legjobb 12 közé Szirota Dzsenifer, aki már az első válogatón elvarázsolt minden zeneértőt és sokak szerint a végső győzelemre is esélyes volt.

2010.10.14 10:29ma.hu

Minden rajongót megdöbbentett Geszti Péter döntése, amellyel kiejtette az X-Faktorból a nyírmadai Szirota Dzsenifert, megfosztva ezzel őt attól a lehetőségtől, hogy további sorsáról a nézők döntsenek.

Az élő adás előtti utolsó részben a legjobb 24 közé jutott versenyzők, illetve csapatok hatosával kerültek valamelyik mentorhoz, akiknek egyetlen dal meghallgatása után kellett eldönteniük, melyik hármat engedik tovább - az élő adásba.

Amikor a szombati rész végén Geszti Péter azt mondta: kettő továbbjutóban biztos, a harmadikat nem tudja még, ki, szinte mindenki biztosra vette, hogy a két „tuti befutó” közt Dzsenifer is ott van. Érthető hát, hogy vasárnap mennyire váratlanul érte a nézőket, hogy a 16 éves lány kiesett.

Az egyik közösségi oldalon a Dzsenifer nevével fémjelzett fórumon még egy héttel ezelőtt is arról szóltak a bejegyzések, hogy mindenki drukkol és biztatták a tinilányt, akinek a hangjától szó szerint bizseregni kezd az ember bőre. Vasárnap óta viszont csak kritikát lehet olvasni - na nem Dzseniről, sokkal inkább az X-Faktorról és az RTL Klubról.

Elképesztő igazságtalanság”, „ép ésszel felfogni lehetetlen”, „kitartást, kicsi lány” - ilyen és ehhez hasonló kommentek olvashatók a lány rajongói oldalán, miközben az X-Faktorról, benne is elsősorban Geszti Péterről igencsak negatív vélemények jelentek meg. Ráadásul Geszti a kieséskor azt mondta Dzsenifernek, érzelmek nélkül a legjobb dal is csak üvöltözés lesz - ami végképp érthetetlen a rajongók számára.

Fotó: rtlklub.hu

Később aztán Geszti finomította az indokait és arra hivatkozott, hogy Dzseni a fiatalsága miatt nem bírná a lelki terhelést, amivel egy ilyen verseny jár. Ez viszont a lány rajongói szerint nem több, mint üres mellébeszélés, Dzsenifer hangja már most a tökéletességet súrolja, azzal tehát már nem kellett volna sokat foglalkozni, vagyis a mentornak már csak annyi feladata maradt volna, hogy épp ezekre a lelki terhekre felkészítse a nála maradt három versenyzőt.

A közösségi oldalon összegyűlt rajongói tábor most Dzsenifer megmentéséért küzd, a Megasztárra hivatkozva, ahol a zsűri két embert tartott vissza a végső kieséstől.

Dzsenifer eközben azt tervezi, hogy kedvesével duóban folytatja az énekesi pályát, de nagyon sokan bíznak abban is, hogy ha az X-Faktorból ki is esett, már épp eléggé megmutatta magát a nagyközönségnek ahhoz, hogy versenytől függetlenül is ragyogó zenei karriert fusson be.

Oláh Ibolya fedezte fel az X-Faktor csillagát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.