Egy igazi mélypont az RTL-Klubon

Siralmas műbalhé az X-Faktorban

Néhány puhatestű emós, egy playbackről eljátszott sláger, egy rendkívül átlátszóan megrendezett jelenet, négy statisztáló zsűritag, és máris kész az RTL Klub által megvalósított igazi mélypont. Mindezt szombat este főműsoridőben...

2010.11.10 17:20ferrer - ma.hu

Azt már igazán megszokhattuk, hogy jó előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak az események a tehetségkutató versenyeken, hogy minden véletlenül kiszivárgott sztori/botrány vagy éppen érdekesség egy megkomponált darab részeként hullik a szemünk elé. De arra végképp nehéz magyarázatot találni, miért kell alapvetően szánalmas kategóriába süllyedni ahhoz, hogy valami ”látványosat” vigyünk a képernyőre.

Most szombaton az X-Faktorban úgy döntöttek, ideje lenne valami nagyot alkotni. Megrendelték hozzá a méltán alig ismert Anti-Fitness Clubot, akik magukra vállalták a nettó hülye szerepét. Méghozzá lelkesen és minden gátlás nélkül. Vagányan kiálltak a színpadra, hogy tátogva, kamu akkordokat lefogva, nagy beleéléssel a dobot püfölve várják Hernádi Juditot, aki néhány mély slukkot szippantva asszisztált a gagyihoz. De még messze a vége: a playback után következett a feketeleves!

A háromtagú negyvenkilós banda a Sohase mondd című dal után a színpad átrendezésébe fogott, és hangszereikkel csépelni kezdték a ”kihangosításra” szánt felszerelést, hogy az éppen tökvéletlenül ugrásra váró biztonsági őrök kihurcolhassák őket a színről. Mert ugye általában egy osztagnyi kommandós lődörög az X-faktor színpada mögött az ilyen véletlen esetekre számítva.

És ehhez a mély produkcióhoz sikerült a zsűrinek is lesüllyednie: mind a négyen lemerevedve bambultak az asztaluk mögött, mígnem Nagy Feró örömujjongásba nem kezdett, mire a közönség is csatlakozott az őszinte csuhajjához! Hernádinak, aki az elmúlt tíz évben rommá kereste magát a Heti Hetesben, és emellett jelenleg a Thália színházban próbál hiteles szerepekben feltűnni, vajon miért volt szüksége erre a fellépésre? És Nagy Ferónak miért kellett ujjongania mindehhez. És végül miért kell ezt néznie millióknak szombat este főműsoridőben?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.