Szabó Mariann édesanyja aggódik

X-Faktor: Se munka, se szerelem...

Csinos, tehetséges, okos - mégse talál munkát, és a szerelem is elkerüli Szabó Mariannt. Édesanyja a tehetségkutatótól reméli a kitörést.

2010.10.25 15:29ma.hu / Napi Ász

Az első élő adásban a zsűri mentette meg, a második fordulóban viszont elsőként mondták a nevét a továbbjutók közt. Szabó Mariann az X-Faktor előtt is csak az éneklésnek élt, de egyelőre nem sikerült elérnie azt, hogy ne csak éljen, de megéljen belőle.

A 31 éves ifjú hölgy karaoke-műsorvezetőként mutatkozott be a versenyben, de mint édesanyja a Napi Ásznak elmondta, ezt a munkát csak beugrósként végzi, állandó bevételt nem hoz a konyhára az éjszakában végzett munka.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Szülei persze segítik a lányt, de drukkolnak neki, hogy végre sikerüljön a saját lábán is megállni, rendszeres munkát ugyanis annak ellenére sem talál évek óta, hogy németül és angolul is kiválóan beszél.

Édesanyja azt is elárulta a bulvárlapnak, hogy Mariannra nemcsak a munka nem mosolygott még rá, de a szerelem is elkerüli, pedig anyaként nagyon szeretné, ha lánya mellett egy férfi is állna. A jellemzően éjszakai karaoke-bulik azonban nem könnyítik meg számára, hogy „teljes” életet élhessen.

Talán az X-Faktor mindkét álmához közelebb juttatja a versenyzőt.

Ami az X-Faktor adásából kimaradt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.